Vilkaviškio r. policija kuriam laikui sutramdė automobilius vogusius nepilnamečius

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad per maždaug dvi savaites Vilkaviškio r. savivaldybės teritorijoje įvykdytos 4 automobilių vagystės. Be to, įsibrauta į du garažus ir pasikėsinta pavogti ten buvusius įvairius daiktus.

Vilkaviškio r. policija kuriam laikui sutramdė automobilius vogusius nepilnamečius.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Vilkaviškio r. policija kuriam laikui sutramdė automobilius vogusius nepilnamečius.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2016, 9:54 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 6:06 AM

Buvo vagiami senesnių pagaminimo metų ir tik „Volkswagen“ arba „Audi“ markės automobiliai. Visų vagysčių braižas vienodas. Nusikaltimo pėdsakus įtariamieji naikindavo sudegindami automobilius arba palikdami juos laukuose nuošaliose vietose.

Veiklos skyriaus teritorijų pareigūnai ilgo ir kruopštaus darbo dėka sulaikė 2 nepilnamečius policijai gerai žinomus Kybartų gyventojus, įtariamus 4 automobilių vagystėmis ir 2 vagystėmis įsibraunant į patalpas.

Abu nepilnamečiai buvo sulaikyti 48 val. (16-metis jau teistas už nusikaltimus), kreiptasi į apylinkės teismą dėl suėmimo ir jiems paskirta kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.