Dėl smurto namuose pareigūnus išsikvietusi moteris prisidirbo pati

Daugeliu atvejų policijos pareigūnams tenka tramdyti vyrus, tačiau sekmadienio vakarą antrankius teko panaudoti prieš silpnosios lyties atstovę.

Dėl smurto namuose pareigūnus išsikvietusi moteris prisidirbo pati.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Dėl smurto namuose pareigūnus išsikvietusi moteris prisidirbo pati.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Nov 14, 2016, 9:30 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 12:54 AM

Į namus policiją išsikvietusi 36 metų telšiškė ne tik keikė pareigūnus, bet ir spardėsi, mušėsi, muistėsi, visaip priešinosi sulaikoma, tad policininkams nieko kito nebeliko kaip išsitraukti specialiąsias priemones – antrankius.

Įkaušusi moteris 20.43 val. pati išsikvietė policiją skųsdamasi, kad namuose ją skriaudžia sugyventinis – esą sudavė delnu į veidą. Tačiau dėl smurto artimoje aplinkoje į Birutės gatvėje esantį butą atskubėję pareigūnai smurto požymių nenustatė.

Akivaizdžiai neblaivi moteris negalėjo paaiškinti situacijos, be to, ji nei iš šio, nei iš to ėmė pykti lieti ant policijos pareigūnų.

Sutramdytai moteriškei nustatytas vidutinis, 2,32 prom., girtumo laipsnis. Kadangi moters sugyventinis buvo ramus, jam girtumas nebuvo nustatinėjamas.

Agresyviai nusiteikusi telšiškė iškeikė pareigūnus necenzūriniais žodžiais, elgėsi agresyviai jų atžvilgiu, todėl pažeidėjai teks atsakyti administracine tvarka už pasipriešinimą policijos pareigūnams, teisėto nurodymo ar reikalavimo nevykdymą, taip pat jų garbės ir orumo įžeidimą.

Jai gresia bauda nuo 86 iki 144 eurų arba administracinis areštas nuo penkiolikos iki trisdešimties parų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.