Sukčiai mėgino pasipelnyti iš draudikų – sukurpė istoriją apie avariją

Kauno apygardos teismas penktadienį atvertė baudžiamąją bylą, kurioje mėginimu apmauti draudikus kaltinamas Kazlų Rūdos gyventojas Arvydas Petraitis. Teisėsaugos pareigūnai surinko įrodymus, jog jis 2015 metų balandį siekė gauti draudimo išmoką, išgalvojęs avariją.

Kaune teisiamas vyras, įtariama, siekęs pasipelnyti iš draudimo bendrovės. Teisėsaugos pareigūnai prieš jį surinko svarių įrodymų<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Kaune teisiamas vyras, įtariama, siekęs pasipelnyti iš draudimo bendrovės. Teisėsaugos pareigūnai prieš jį surinko svarių įrodymų<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2016, 3:44 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 2:41 PM

Įtariama, jog A.Petraitis nesėkmingai bandė apgauti bendrovę „Lietuvos draudimas“ – kartu su savo bendrininku V.Š. suklastojo eismo įvykio deklaraciją, nors mašina buvo apgadinta kitoje vietoje.

Abu vyrai deklaraciją pasirašė, tačiau draudikų apmulkinti nepavyko – išaiškėjus klastai, jie kreipėsi į policiją.

Tai – ne vienintelis atvejis, kai A.Petraitis pakliūva į teisėsaugos akiratį.

Šiuo metu jis teisiamas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo.

Prokurorų duomenimis, A.Petraitis ir jo bendrininkas Žygimantas Ringys 2016 metų balandį surengė žiaurų išpuolį prieš savo pažįstamą M.Č., gyvenantį Kazlų Rūdoje.

A.Petraitis ir Ž.Ringys pabeldė į M.Č. buto duris – šeimininkui jas atidarius, užpuolikai jį ėmė daužyti teleskopinėmis lazdomis, trenkė maždaug 20 kartų, o paskui ištstūmė iš trečio aukšto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.