Klaipėdoje baudžiamojon atsakomybėn patraukti heroino ir kokaino platintojai

Klaipėdoje baudžiamojon

Klaipėdoje baudžiamojon atsakomybėn patraukti heroino ir kokaino platintojai. Vienas jų – taksistas.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Klaipėdoje baudžiamojon atsakomybėn patraukti heroino ir kokaino platintojai. Vienas jų – taksistas.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 11:08 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:26 AM

Rugsėjo mėnesį Klaipėdos policijos ir prokuratūros pareigūnai teismui perdavė bylą dėl heroino platinimo. Baudžiamojon atsakomybėn patraukti penki kaltinamieji, pranešė policija.

Pernai rugsėjo mėnesį uostamiestyje sulaikytas 1990 metais gimęs bedarbis. Sulaikymo metu jis numetė narkotinę medžiagą – heroiną. Taip pat buvo sulaikytos dvi gerai uostamiesčio policijai žinomos narkomanės ir aptikta heroino. Ikiteisminio tyrimo metu nustatyti narkotikų platintojai – 1989 ir 1990 metais gimę anksčiau teisti klaipėdiečiai.

Šiemet spalio mėnesį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kokaino platinimo. Įtarimai pareikšti trims asmenims.

Su įkalčiais sulaikytas vienos uostamiesčio taksi bendrovės vairuotojas – automobilyje aptikta narkotikų. Ikiteisminio tyrimo metu įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotikais taip pat pareikšti kvaišalų tiekėjui bei kokainą iš taksisto įsigijusiam asmeniui.

Šiemet lapkričio mėnesį I.Simonaitytės gatvėje esančio daugiabučio laiptinėje sulaikyti trys 23-36 metų asmenys. Pas juos aptikta heroino ir tablečių su psichotropinėmis medžiagomis. Pareikšti įtarimai dėl kvaišalų platinimo.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 2 iki 15 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.