Sostinėje butų plėšikai vieną auką baugino pistoletu, kitai papurškė dujų

Vilniuje savaitgalį įvykdyti du itin įžūlūs plėšimai. Šeštadienio naktį, apie 1 val., Gerosios Vilties gatvėje į merginos (g. 1995 m.) butą, savininkei atidarius duris, užėjo du nepažįstami vyriškiai, kurie papurškė jai į akis dujų ir pagrobė televizorių, nešiojamą kompiuterį, žaidimų kompiuterį, du mobiliojo ryšio telefonus, papuošalus, moterišką striukę, laikrodį bei piniginę su dokumentais ir pinigais.

Grasindami pistoletu, plėšikai iš vilniečio atėmė pinigus ir telefoną.<br>Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Grasindami pistoletu, plėšikai iš vilniečio atėmė pinigus ir telefoną.<br>Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2016, 11:57 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:51 AM

Penktadienio vakarą, apie 22 val. 30 min. Daugeliškio gatvėje, į vyro (g. 1973 m.) išsinuomotą butą įsiveržė du vyriškiai, kurie grasindami jam daiktu, panašiu į pistoletą, pagrobė pasą, 300 eurų, mobiliojo ryšio telefoną bei, tualete sudeginę nukentėjusiojo odinį dėklą su vizitinėmis ir bankinėmis kortelėmis, asmens tapatybės kortele bei vairuotojo pažymėjimu, pasišalino.

Nukentėjusiųjų patirta žala nustatinėjama, plėšikai dar nerasti. Abiejų nusikalimų vietas skiria penki kilometrai. Neatmetama, jog įvykdę vieną nusikaltimą, po dviejų valandų plėšikai nusprendė savo naktinius žygius pratęsti kitur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.