Policija ieško kruvinu išpuoliu pagarsėjusio Andriaus Kosarevo

Vilniaus Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 1-ojo skyriaus pareigūnai ieško pasislėpusio nuo teismo kaltinamojo Andriaus Kosarevo (gim. 1991 m.), praneša Vilniaus apskrities VPK.

Policija ieško nuteisto ir pasislėpusio Andriaus Kosarevo.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Policija ieško nuteisto ir pasislėpusio Andriaus Kosarevo.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 11:03 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:40 AM

Vilniaus miesto apylinkės teismas nuteisė dvidešimt penkerių metų vyrą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo laisvės atėmimo bausme, jos vykdymą atidedant.

Apskundus šį teismo sprendimą, A. Kosarevas pasislėpė.

Kaip jau yra skelbęs lrytas.lt, pernai balandį A.Kosarevas išgarsėjo peiliu į nugarą studentų bendrabutyje Vilniaus Saulėtekyje sužalojęs kambario draugą.

Anot liudininkų, viename kambaryje gyvenantys jaunuoliai iš pradžių apsižodžiavo, o vėliau į darbą paleido kumščius. Būtent tada, kaip įtariama, A.Kosarevas pagriebė peilį ir sužalojo vienmetį kambario draugą.

Sužalotas vaikinas ištrūko į koridorių, o smurtautojas liko kambaryje. Atvykus pareigūnams, kambaryje likęs įtariamasis peršoko iš aštuntojo aukšto į septintąjį, prasiveržė pro svetimą kambarį ir pasislėpė.

Nors policija bendrabučio kambarius tikrino net su tarnybiniu šunimi, surasti pasprukusio studento jiems nepavyko.

Sužalotas vaikinas buvo nuvežtas į ligoninę.

Policija buvo paskelbusi A.Kosarevo paiešką. Nepaisant to, studentas sugebėjo savaitę slapstytis, vėliau jis pats pasidavė policijai.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ar galinčius suteikti informacijos apie šio vyro buvimo vietą, paskambinti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 1-ojo skyriaus pareigūnams tel. (8 5) 271 6098, bendruoju pagalbos telefonu 112 arba parašyti el. paštu nerijus.didziunas@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.