Kaune teisiamas garsaus mafiozo giminaitis – įkliuvo dėl ginklo kontrabandos

Kauno apygardos teismas pradėjo svarstyti šio miesto mafijos veteranams priskiriamo, buvusio Senamiesčio gaujos vadeivos 52 metų Vidmanto Trinskio, pravarde Trintukas, giminaičio 29 metų Algimanto Trinskio baudžiamąją bylą.

Dėl ginklo kontrabandos teisiamas A.Marinovas (nuotr.) nuosprendžio laukia suimtas, o jo bendrininkas A.Trinskis yra laisvėje.<br>V.Trainio nuotr.
Dėl ginklo kontrabandos teisiamas A.Marinovas (nuotr.) nuosprendžio laukia suimtas, o jo bendrininkas A.Trinskis yra laisvėje.<br>V.Trainio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 2:26 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:04 AM

A.Trinskis ir anksčiau teistas jo 35 metų bendrininkas Angelas Marinovas kaltinami neteisėtu šaunamojo ginklo disponavimu, pasikėsinimu padaryti kontrabandą, dokumento pagrobimu ir panaudojimu.

Trečiadienį posėdis buvo atidėtas iki sausio 6 dienos, nes V.Trinskis prieš bylos nagrinėjimą susirgo, be to, dėl užimtumo negalėjo į teismą atvykti jo advokatė.

Beveik prieš metus, 2015 metų gruodžio 18 dieną kauniečiai A.Trinskis ir A.Marinovas Saperlaugio kaime įkliuvo Lazdijų rinktinės pasieniečiams, vežę nelegaliai įgytą revolverį „ME 38 Compact-G“.

Ginklą jie buvo paslėpę automobilio „Ford“ bagažinės dangčio konstrukcijoje.

Vyrai planavo revolverį vežti į Lenkiją, todėl teisiami ir dėl ginklų konrabandos.

Prisistatydamas pasieniečiams, A.Marinovas pateikė pareigūnams svetimo asmens tapatybės kortelę.

Iš kur kaunieniečiai gavo ginklą, tyrimo metu nepavyko nustatyti. Iš pradžių jie sutiko duoti parodymus, bet vėliau atsisakė bendrauti su teisėsauga.

A.Marinovas nuosprendžio laukia kalėjime o jo bendrininkas A.Trinskis yra laisvėje. Iš Lukiškių į teismą atvežtas vyras slapstėsi nuo fotografų, bijodamas, kad jo nuotrauka neatidurtų viešumoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.