Klaipėdos patrulių savaitgalis – sučiupti chuliganai ir narkomanai

Šeštadienį Klaipėdos apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai patruliuodami Smiltelės gatvėje, Klaipėdoje, pastebėjo įtartiną asmenį kuris bandė atidaryti „Spaudos kiosko“ apsaugines žaliuzes, taip pat rankomis ir kojomis daužė, spardė žaliuzes.

Klaipėdos patrulių savaitgalis – sučiupti chuliganai ir narkomanai.<br>Policijos nuotr.
Klaipėdos patrulių savaitgalis – sučiupti chuliganai ir narkomanai.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 2:00 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:07 PM

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, 1995 m. gimęs pilietis pamatęs pareigūnus pradėjo bėgti, o jį sulaikant elgėsi agresyviai, tad pareigūnams teko panaudoti specialiąsias priemones – antrankius.

Paklausus piliečio, kodėl daužė spaudos kioską, šis atsakė, kad susipyko su mergina ir taip išliejo pykti, bet įsilaužti neketino.

Tą pačią dieną Patrulių rinktinės pareigūnams patruliuojant uostamiesčio Tiltų gatvėje, buvo pastebėti trys įtarimą sukėlę asmenys.

Atliekant dalinęs asmenų apžiūrą, greta vieno iš vaikinų aptiktas išmestas rusvos spalvos sulankstytas popierius, kuriame buvo galimai augalinės kilmės narkotinė medžiaga, 2000 m. gimęs vaikinas pripažino, jog radinys priklauso jam.

Sekmadienį patruliuojant Teatro aikštėje, pareigūnai pastebėjo penkių asmenų grupę, kuri, kaip vėliau paaiškėjo, dėl netinkamo elgesio buvo apsaugos darbuotojų išprašyta iš greta esančių lošimo namų.

Vienas iš kompanijos vaikinų, būdamas neblaivus, Jono gatvėje iš chuliganiškų paskatų kumščiu išdaužė automobilio „Honda“ galinių durelių stiklą. Dėl chuliganiško elgesio patruliai sulaikė ir 1992 m. gimusį vaikiną.

Šeštadienį patruliuojant policijos pareigūnai gavo pranešimą, jog Baltijos prospekte dega daugiabutis namas. Atvykę minėtu adresu pareigūnai pamatė atvira liepsna degantį butą, ir įvykio vietoje jau dirbančius Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnus.

Patruliai padėjo evakuoti namo gyventojus, tarp kurių buvo ir mažamečių vaikų, o kad gyventojai nesušaltų jie susodinti į tris tarnybinius policijos automobilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.