Skaudvilės nuovados viršininkas sučiupo girtą vairuotoją

Antradienį po darbo važiuojant namo Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Skaudvilės policijos nuovados viršininkui Dariui Petkui įkliuvo neblaivus vairuotojas.

Skaudvilės nuovados viršininkas sučiupo girtą vairuotoją.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Skaudvilės nuovados viršininkas sučiupo girtą vairuotoją.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 5:11 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:36 PM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, vakare apie 17 val. 20 min. pareigūnas, važiuodamas pro Šilalės rajone esantį Pajėrubynio kaimą, pastebėjo į pakelės griovį įvažiavusį automobilį „Citroen“.

Kadangi oro sąlygos buvo išties prastos, pareigūnui net nekilo mintis, kad vairuotojas galėtų būti neblaivus, tačiau sustojęs pagelbėti ir priėjęs prie 59 metų vyro, jis pastebėjo, kad nuo Šilalės rajono gyventojo sklinda alkoholio kvapas, o ir kalbėjo jis ganėtinai nerišliai.

Uniformuotam pareigūnui pastarasis iš pradžių sakė, kad važiuodamas iš darbo namo, neįvertino oro sąlygų ir nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo kelio. Vėliau vyras pasakė, kad vartojo alaus ir degtinės.

Apie įvykį buvo informuotas Tauragės apskrities VPK budėtojas, todėl netrukus į minėtą vietą buvo atsiųstas policijos ekipažas, kuris vairuotojui nustatė 1,73 prom. alkoholio girtumą.

Vyro atžvilgiu pradėta administracinė teisena. Vairuotojui už kelių eismo taisyklių pažeidimą ir vairavimą esant neblaiviam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Tai nebe pirmas kartas kuomet Skaudvilės policijos nuovados viršininkui ne tarnybos metu įkliūva neblaivus vairuotojas. Anksčiau pareigūnas pakeliui į darbą pamatęs įtartinai vairuojamą automobilį, nusprendė jį sustabdyti.

Priėjęs prie vairuotojo, pareigūnas iškarto užuodė nuo asmens sklindantį alkoholio tvaiką. Tąkart, nustačius girtumą, vyriškiui taip pat buvo surašytas protokolas už vairavimą esant neblaiviam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.