Telefoniniai sukčiai auką prie bankomato atvežė taksi automobiliu

Neabejingo kauniečio skambutis policijai padėjo sulaikyti du jaunus vyrus, kurie, kaip įtariama, apgaulės būdu iš pensininkės išviliojo nemažą sumą pinigų.

Telefoniniai sukčiai atvežė moterį prie bankomato.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Telefoniniai sukčiai atvežė moterį prie bankomato.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 1:59 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:46 PM

Sekmadienį apie 23 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai sulaukė 21 metų jaunuolio pranešimo, jog šis pastebėjo įtartinus asmenis, kurie taksi automobiliu į Kaune, V. Krėvės pr., prekybos centre esantį bankomatą atvežė vyresnio amžiaus moterį išgryninti pinigų.

Nedelsiant Kauno apskr. VPK budėtojas pranešėją, sekusį paskui minėtą automobilį, sujungė su patruliuojančiais pareigūnais, kad šie galėtų operatyviai atvykti ir patikrinti informaciją.

Netrukus Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai sustabdė taksi automobilį. Jame buvo du jauni vyrai (gimę 1989 m. ir 1992 m.), kurie, kaip įtariama apgaulės būdu, prisistatę policijos pareigūnais, iš moters (gimusios 1940 m.) išviliojo 500 eurų.

Abu vyrai sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Kauno apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorai. Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja jaunam vyrui už pilietiškumą, už tai, kad neliko abejingas, pastebėjęs įtartinus asmenis ir skubiai apie galimai daromą pažeidimą pranešė policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.