Klaipėdos pareigūnai sulaikė 8 narkotikų turėjusius jaunuolius

Klaipėdos apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai, patruliuodami Klaipėdoje sučiupo 8 jaunuolius, turėjusius narkotinių medžiagų.

Klaipėdos policija sulaikė 8 narkotikų turėjusius jaunuolius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdos policija sulaikė 8 narkotikų turėjusius jaunuolius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-20 13:15, atnaujinta 2018-02-09 21:36

Sekmadienį vakare apie 18 val. 30 min. Malūnininkų gatvėje pareigūnai pastebėjo tris įtartinus jaunuolius.

Pas vieną iš jų, 19-metį vaikiną, striukės kišenėje pareigūnai aptiko skaidrų maišelį su augalinės kilmės žaliai rusvos spalvos, galimai narkotine medžiaga. Jo 18-metis bičiulis striukės kišenėje taip pat nešiojosi paketėlį su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Trečiasis jaunuolis – 18-metis, turėjo už striukės užsikišęs polietileno maišelį su 8 paketais augalinės kilmės medžiagos. Be to, vaikinai nurodė, jog netoliese stovinčiame automobilyje „Opel Astra“ turi pasidėję jau pagamintą suktinę. Visi jaunuoliai uždaryti į areštinę, pranešė policija.

Pirmadienio naktį apie 3 val. automobilių stovėjimo aikštelėje Nemuno gatvėje, uostamiesčio patruliai pastebėjo įtartiną automobilį, kuriame sėdėjo 5 vaikinai. Pareigūnams pasiteiravus, ar vaikinai neturi draudžiamų medžiagų, jie teigė nieko nelegalaus neturintys.

Tačiau patruliai automobilio salone greta priekinės sėdynės ant grindų aptiko polietileno maišelį su baltais milteliais.

Vienas iš keleivių, 36 metų vyras prisipažino, jog paketėlis priklauso jam. Jo akių vyzdžiai išsiplėtę, buvo įtarta jog jis apsvaigęs. Vaikinai pristatyti į komisariatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.