Tabore sučiuptas vyras, 15-mečiui pardavęs alaus

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai užfiksavo, kaip vyras pardavė 5 butelius alaus nepilnamečiui, praneša Vilniaus apskrities VPK.

Tabore sučiuptas vyras, 15-mečiui pardavęs alaus.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Tabore sučiuptas vyras, 15-mečiui pardavęs alaus.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2016, 10:56 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:27 PM

Antradienį Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai užtikrino viešąją tvarką tabore, nes čia buvo griaunamas vienas namų, ir prižiūrėjo, kad griovimo darbus atliekantiems savivaldybės darbuotojams romai netrukdytų atlikti savo funkcijų.

Netrukus kriminalistai užfiksavo, kaip viename taborų namų, per specialiai padarytą angą, vyras romų tautybės nepilnamečiui (gim. 2001 m.) pardavė 5 alaus butelius.

Pareigūnai nedelsdami pateko į namą ir sulaikė alaus pardavėją (gim. 1956 m.). Ne romų tautybės vyras gyveno tabore ir, neturėdamas tam licencijos, vertėsi prekyba cigaretėmis, alumi, energetiniais gėrimais bei kitais maisto produktais.

Pareigūnai vyro namuose aptiko ir paėmė 744 pakelius cigarečių su lietuviškomis banderolėmis bei 106 butelius lietuviško alaus.

Vyrui pradėta administracinė teisena dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla, alkoholinių gėrimų nupirkimo ar kitokio perdavimo nepilnamečiui, nepilnamečio nugirdymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.