Tiriant užpuolimą požeminėje perėjoje – netikėta atomazga

Kauno Centro policijos komisariato pareigūnai išsiaiškino, kas nutiko pačiame miesto centre esančioje požeminėje pėsčiųjų perėjoje gruodžio 15-ąją.

Pareigūnai iškart sureagavo į pranešimą apie užpuolimą miesto centre.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pareigūnai iškart sureagavo į pranešimą apie užpuolimą miesto centre.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 9:48 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:08 PM

Apie 13 valandą 30 minučių buvo gautas vyro (gimusio 1980 m.) pareiškimas, kad jam būnant požeminėje perėjoje, Kaune, Vytauto prospekte, prie jo priėjo trys nepažįstami asmenys ir pradėjo konfliktuoti.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas byloje dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d.

Pasak jo, išsigandęs ir norėjęs išvengti konflikto, jis nubėgo į požeminę perėją, tačiau tenai vienas iš nepažįstamųjų pargriovė, spyrė į koją, atėmė turėtą sulankstomą peilį ir keletą kartų dūrė į koją.

Tyrimo metu kriminalistai surinko pakankamai duomenų, leidžiančių pagrįstai manyti, kad nukentėjusio kiti asmenys neužpuolė ir jokio panašaus konflikto nebuvo, pareiškėjas peiliu susižalojo pats. Vėliau, atvykęs į policijos įstaigą, pareiškėjas patvirtino, kad jo niekas neužpuolė ir paaiškino, kad peiliu koją susižalojo pats.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.