Iškrypėlis prievartavo mažametį berniuką

Šiaulių apygardos teisme antradienį paskelbtas nuosprendis mažametį berniuką išprievartavusiam vaikinui. Už šį nusikaltimą Radviliškio rajono gyventojui skirta 4 metų įkalinimo bausmė, bet jos vykdymas atidėtas 3 metams.

Paauglys dukart išprievartavo šešiametį vaiką.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Paauglys dukart išprievartavo šešiametį vaiką.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2016, 11:50 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:38 PM

Bylą išnagrinėjęs teisėjas Alfredas Vilbikas nusprendė kaltės neneigusiam teisiamajam skirti auklėjamųjų priemonių – iškrypėlis įpareigotas metus tęsti mokslus, 80 valandų neatlygintinai dirbti globos, slaugos įstaigose.

Be to, nukentėjusiajam teks sumokėti 1000 eurų neturtinės žalos. Tačiau tai padarys ne pats nuteistasis iškrypėlis, o už jo poelgius atsakantys tėvai. Mat vaikinas nusikaltimą padarė būdamas tik 15 metų.

Šešiametis berniukas buvo išprievartautas dukart. Iš matymo pažįstamas vaikinas pirmąsyk mažametį išprievartavo šių metų balandžio 11-ąją, o po poros savaičių dar sykį patenkino iškrypėlišką aistrą.

Nuskriaustas vaikas netylėjo, todėl netrukus apie šėlstantį iškrypėlį sužinojo nukentėjusiojo tėvai. Jie kreipėsi į teisėsaugininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.