Girtas vilkaviškietis siautėjo dėl mobilaus telefono

Vilkaviškio rajone, sugadinęs gyvenamojo namo langą, įsibrovė girtas vyras, sumušė šeimininką, pavogė telefoną ir pabėgo.

Girtas vilkaviškietis siautėjo dėl mobilaus telefono: įsibrovė į namą ir sumušė šeimininką.<br>V.Kapočiaus asociatyvi nuotr.
Girtas vilkaviškietis siautėjo dėl mobilaus telefono: įsibrovė į namą ir sumušė šeimininką.<br>V.Kapočiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt, Loreta Juodzevičienė

Jan 6, 2017, 8:44 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 4:45 PM

Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, ketvirtadienį gautas pranešimas, kad apie 14 val. buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą, esantį Vilkaviškio rajono savivaldybėje, Šeimenos seniūnijoje, Karalių kaime. 

Iš pradžių neblaivus vyras (gim. 1988 m.) bandė įsibrauti pro duris, tačiau įkaušėlio šeimininkas (1988 m.) neįsileido.

Išėmęs ir sugadinęs gyvenamojo namo langą ir įsibrovęs į vidų, vyras panaudojo fizinį smurtą prieš šeimininką ir, paėmęs jo mobiliojo ryšio telefoną, pasišalino.

Įtariamasis buvo sulaikytas, jam nustatytas girtumas (3, 07 prom. alkoholio). Pareigūnai įsilaužėlį surado gan greitai, nes per girtumą jis netoli tenuėjo.

Paaiškėjo, jog į savo bendraamžio namus brovėsi gerai policijai žinomas, kelis kartus teistas to paties kaimo gyventojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.