Emilis Vėlyvis apgailestauja ir siūlo vaidmenį suspardytam policininkui

Po audringos nakties prasiblaivęs kino režisierius Emilis Vėlyvis iš areštinės pranešė, kad gailisi įsivėlęs į konfliktą su policija ir žada prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Policininkui, kuriam spyrė į tarpkojį, E.Vėlyvis žada vaidmenį viename iš būsimų filmų.

Emilis Vėlyvis apgailestauja ir siūlo vaidmenį suspardytam policininkui.<br>D.Umbraso nuotr.
Emilis Vėlyvis apgailestauja ir siūlo vaidmenį suspardytam policininkui.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-26 10:49, atnaujinta 2017-04-11 10:18

Areštinėje nakvojusio režisieriaus pranešimą žiniasklaidai perdavė jo atstovai.

„Noriu pasakyti, kad čia yra konkurentų darbas, viskas surežisuota ir netikra. Jaučiu puolimą prieš mano asmenį, tai gali būti bandymas atlikti perversmą Lietuvos kino pramonėje.

Juokauju, žinoma, taip kalbėčiau, jei būčiau politikas, kuriuos vaizduoju savo kūryboje. Iš tikrųjų nuovargis ir atsipalaidavimas padarė savo. Nesiteisinu, prisipažįstu padaręs nesąmonę, noriu atsiprašyti visuomenės ir policijos pareigūnų. Puikiai suprantu, kad viena yra filmai apie konfliktus su policija, kita – realybė. Blogai, kai tai sumaišoma, tačiau priimsiu visą atsakomybę už savo veiksmus.

Kartu galiu pažadėti, kad pareigūnui, su kuriuo konfliktavau, jei tik jis sutiks, pasiūlysiu kad ir trumpą vaidmenį viename iš savo būsimų filmų. Tikiuosi, tai bus savotiška kompensacija jam už naktinį darbą“, – rašoma E.Vėlyvio pranešime.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, policijos pareigūnai buvo iškviesti apie 23 val. 10 min., kai režisierius E.Vėlyvis pradėjo siautėti Vilniuje esančiame restorane, kurio apsaugos darbuotojai nepajėgė jo suvaldyti. Policija patvirtino, kad garsus režisierius konflikto metu apspardė pareigūną.

Kaip informavo Vilniaus vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius, pareigūnai į restoraną, esantį Vilniuje, Gynėjų gatvėje 2, buvo iškviesti, kai tarp režisieriaus ir kito asmens kilo konfliktas.

Atvykus pareigūnams E.Vėlyvio elgesys leido suprasti, kad jis visiškai girtas, tačiau alkoholio matuokliu tikrintis girtumą jis atsisakė.

Režisierius spyrė uniformuotam Vilniaus apskr. VPK patrulių rinktinės 3-iosios kuopos 1-ojo būrio vyriausiajam patruliui į tarpukojį. Pareigūnas į medikus nesikreipė.

Dėl naktinių režisieriaus nuotykių pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnams. Už tai jis gali būti baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.