Du girti latviai apšvarino Marijampolės policiją

Du girti latviai įvykdė itin kvailą ir įžūlų nusikaltimą – šeštadienio vakarą iš tarnybinio policijos automobilio „Mitsubishi“ Marijampolėje pagrobė nešiojamą kompiuterį, priklausantį šio miesto policijai.

Du girti latviai apvogė Marijampolės policija, bet buvo greitai sulaikyti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Du girti latviai apvogė Marijampolės policija, bet buvo greitai sulaikyti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

2017-01-29 11:30, atnaujinta 2017-04-11 05:49

Latvijos piliečiams nustatytas lengvas ir vidutinis girtumas – vyresnis įpūtė į alkoholio matuoklį 1,43, o jaunesnis – 2,06 promiles alkoholio. Dėl vagystės iškelta baudžiamoji byla, latviai uždaryti į areštinę.

Mieste patruliuojantis pareigūnų ekipažas netoli stoties pastebėjo besiblaškančius du jaunus vyrus su kelioniniais krepšiais.

Patruliai sustojo išsiaiškinti, kas jiems atsitiko.

Paaiškėjo, jog 29 ir 33 metų latviai maršrutiniu autobusu važiavo į užsienį ir prisigėrė. Marijampolės stotyje autobuso vairuotojas įkaušėlius su visais daiktais išlaipino lauk ir paliko.

Svetimame mieste latviai nesiorientavo, patruliams teigė, jog nori susirasti kokį nors viešbutį. Kad įkaušę užsieniečiai neprisišauktų bėdos ir neklaidžiotų gatvėmis, pareigūnai pasiūlė juos nuvežti į viešbutį.

Išlaipinę latvius policininkai ketino tęsti tarnybą, tačiau apsižiūrėjo, jog ant galinės sėdynės nebėra nešiojamojo kompiuterio.

Patruliai tuoj pat grįžo į viešbutį, susirado latvius. Paaiškėjo, jog šie, išlipdami iš tarnybinio automobilio, prigriebė ir pareigūnų kompiuterį.

Apsivogę užsieniečiai pernakvojo pigiau nei viešbutyje, – buvo nugabenti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.