Policija nufilmavo, kaip girta moteris bandė nužudyti socialinę darbuotoją

Girta moteris, iš kurios buvo paimtas 8 mėnesių kūdikis, bandė nužudyti socialinę darbuotoją. Greita policininkų reakcija padėjo užkirsti kelią didžiulei tragedijai.

Girta moteris bandė nužudyti socialinę darbuotoją – išgelbėjo policininkai.<br>Policijos nuotr.
Girta moteris bandė nužudyti socialinę darbuotoją – išgelbėjo policininkai.<br>Policijos nuotr.
Girta moteris bandė nužudyti socialinę darbuotoją – išgelbėjo policininkai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Girta moteris bandė nužudyti socialinę darbuotoją – išgelbėjo policininkai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 8, 2017, 10:49 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 12:46 PM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, antradienį apie 15 val. 31 min. patruliuojantis Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnų ekipažas gavo pranešimą, kad Vilniaus r., Lavoriškių seniūnijoje, Mostiškių kaime, namuose, kuriuose yra 8 mėn. kūdikis, smurtaujama.

Socialinė darbuotoja ir seniūnas atvykusiems pareigūnams paaiškino, kad atvažiavo aplankyti socialinės rizikos šeimos, nes turėjo informacijos, kad kūdikio motina kartu su savo broliu girtuokliauja. Neapsikentę agresyviai nusiteikusių asmenų užgauliojimų, seniūnijos darbuotojai išsikvietė policiją ir Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus atstoves.

Namuose neblaivi (1,85 prom. alkoholio) moteris (gimusi 1987 m.), ant rankų laikydama kūdikį, plūdo Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojas, šaukdama, kad nenori prarasti vaiko dėl savo brolio, kuris pasislėpęs tūno namo palėpėje.

Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojoms, nusprendusioms paimti kūdikį ir einančioms automobilio link, agresyvi dvidešimt devynerių moteris, pastvėrusi peilį ir šaukdama, kad nužudys, puolė vieną jų – kėsinosi durti į kaklą savivaldybės darbuotojai, nešusiai jos sūnų.

Patruliai žaibiškai sureagavo – išmušė peilį iš rankų ir uždėjo antrankius, tačiau tai moters nenuramino, ji vis kartojo, kad nužudys Vaikų teisių apsaugos skyriaus darbuotoją.

Neblaivūs sesuo ir brolis pristatyti į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą, o vėliau – blaivytis į nakvynės namus „Sala“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.