Pensininkę apvogusi apsišaukėlė ištuštino ir senolės sąskaitą

Banko mokėjimo kortelę kartu su ant lapelio užrašytu jos PIN kodu toje pačioje vietoje laikiusi 86 metų Pakruojo rajono gyventoja patyrė nuostolių – kortelę su PIN kodu pagrobusi vagilė ištuštino senolės banko sąskaitą.

Pasinaudojus pavogta banko mokėjimo kortele ir jos PIN kodu iš Panevėžyje esančio bankomato buvo paimti 200 eurų.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotrauka
Pasinaudojus pavogta banko mokėjimo kortele ir jos PIN kodu iš Panevėžyje esančio bankomato buvo paimti 200 eurų.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-11 09:07, atnaujinta 2017-04-10 07:45

Policijai apie vagystę pranešusi pakruojietė sakė, kad nepažįstama moteris pas ją į namus užėjo penktadienį ryte.

Savivaldybės darbuotoja prisistačiusi atėjūnė užkalbino pensininkę, pasiteiravo, kaip ji gyvena, paklausė, ar nereikia pagalbos, paprašė parodyti dokumentus.

Nutaikiusi patogų momentą apsišaukėlė nuo lovos pagrobė vyrišką juodos spalvos rankinę, kuriame šeimininkė laikė dokumentus ir santaupas.

Kad trūksta rankinės, pensininkė pastebėjo, kai savivaldybės darbuotoja prisistačiusi vagilė jau buvo išėjusi.

Pareiškimą policijai parašiusi moteris nurodė, kad pagrobtoje rankinėje buvo 1100 eurų, pensininko pažymėjimas, AB „Swedbank“ mokėjimo kortelė su PIN kodu.

Patikrinus paaiškėjo, kad pasinaudojus šia banko mokėjimo kortele ir jos PIN kodu iš Panevėžyje esančio bankomato jau paimti 200 eurų.

Nukentėjusioji policijai nurodė, kad dėl vagystės patyrė 1305 eurų žalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.