Jaunos moters lovoje rastas kūdikio lavonas, moteris sulaikyta draugės bute

2017 m. vasario 17 d. 15:03
Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi kraupų įvykį, kai tvarkydami dukters kambarį jos tėvai aptiko kūdikio lavoną. Po kiek laiko kūdikio kūną po lova palikusi moteris buvo sulaikyta draugės namuose.
Daugiau nuotraukų (18)
Pranešimą apie kraupų radinį Dvarčionių g. Vilniaus policija gavo apie 15 val. Pareigūnams skambinęs vyras sakė, kad tvarkydamas dingusios 25 metų dukters kambarį po lova aptiko plastikinį maišelį, o jame – kūdikio lavoną.
Vyriškis tvirtino, kad dukters (gim. 1991 m.) nematė jau dvi savaites.
Į įvykio vietą nuskubėję greitosios pagalbos medikai konstatavo kūdikio mirtį.
O atvykę policijos pareigūnai pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą. Pareigūnai sako spėjantys, kad kūdikio lavonas po lova pragulėjo apie 1–2 savaites.
„Moters tėvai pasakojo, kad dukra, kurios kūdikis rastas, yra gana apkūni, todėl esą niekas ir nematė, kad ji laukiasi. Tačiau prisipažino, kad įtarimų dėl nėštumo taip pat buvo“, – sakė įvykį tiriantis pareigūnas Dainoras Beniauskas.
Tai buvo trečias moters pagimdytas vaikas, ji dar turi dvi mažametes dukras.
Netoliese gyvenanti kaimynė pasakojo, kad kiek ankščiau moteris kartu su dukromis gyveno pas sugyventinį, tačiau visai neseniai grįžo į tėvų namus.
„Tiek pati moteris, tiek jos tėvai atrodo normalūs, tvarkingi žmonės. Jokių problemų ar nesutarimų su šia šeima neturėjome ir nieko blogo nepastebėjome“, – atviravo kaimynė.
Spėjama, kad palikusi kūdikio lavoną savo kambaryje moteris galėjo išvažiuoti pas draugę. Netrukus draugės bute Žirmūnuose moteris buvo sulaikyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.