Smurtautoją sutramdę pareigūnai savo automobilį rado pradurtomis padangomis

Antradienį vakare Šiauliuose tramdyti namuose ranką prieš savo dukrą pakėlusį girtą vyrą tarnybiniu automobiliu išskubėję patruliai budėjimą turėjo tęsti pėsčiomis.

Niekadėjų taikiniu tapo naujas tarnybinis automobilis, kurį Šiaulių policijos pareigūnai gavo tik praėjusią savaitę.<br>Šiaulių AVPK nuotr.
Niekadėjų taikiniu tapo naujas tarnybinis automobilis, kurį Šiaulių policijos pareigūnai gavo tik praėjusią savaitę.<br>Šiaulių AVPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2017, 11:23 AM, atnaujinta Apr 6, 2017, 11:15 PM

Kol smurtautoją namuose sulaikę pareigūnai aiškinosi įvykio aplinkybes niekadėjai pradūrė visas keturias namo kieme palikto tarnybinio automobilio „Volkswagen Caddy“ padangas.

Apie tai, kad Sodo gatvės namo bute girdisi vaikų verksmas ir buto šeimininko riksmai Šiaulių policijai buvo pranešta vakare 22 val. 30 min.

Apie smurtą šeimoje pranešė vaikų verksmą išgirdęs kaimynas.

Į įvykio vietą pasiųsti patruliai netruko įsitikinti, kad pranešėjas nemelavo. Bute siautėjęs girtas 52 metų šeimininkas sumušė savo septyniolikmetę dukrą.

Nuo tėvo nukentėjusi mergina dėl sumušimų į medikus nesikreipė.

Sulaikytam įtariamajam alkoholio matuokliu buvo nustatytas 1,44 promilių girtumas.

Ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo pradėję pareigūnai smurtautoją uždarė į areštinę.

Tiesa, į areštinę sulaikytąjį teko išvežti kitam patrulių ekipažui, nes paaiškėjo, kad pareigūnams aiškinantis smurto artimoje aplinkoje aplinkybes kažkas nuniokojo namo kieme paliktą jo tarnybinį automobilį.

Išėję į lauką policininkai pamatė, kad yra pradurtos visos keturios jų tarnybinio automobilio „Volkswagen Caddy“ padangos.

Paaiškėjo, kad niekadėjų taikiniu tapo naujas tarnybinis automobilis, kurį Šiaulių policijos pareigūnai gavo tik praėjusią savaitę.

Dėl svetimo turto sugadinimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Dėl pradurtų padangų padarytas nuostolis dar tikslinamas, įtariamieji nustatinėjami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.