Radviliškyje girtos merginos santykius aiškinosi kumščiais

Naktį į sekmadienį Radviliškyje patruliavusiems pareigūnams teko skubėti į Kaštonų gatvę, kur apie trečią valandą nakties susimušė keturios girtos merginos.

Naktį į sekmadienį Radviliškyje policijos pareigūnams teko skubėti į Kaštonų gatvę, kur susimušė girtos merginos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Naktį į sekmadienį Radviliškyje policijos pareigūnams teko skubėti į Kaštonų gatvę, kur susimušė girtos merginos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2017, 10:50 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 11:43 AM

Paaiškėjo, kad girtos 21 ir 26 metų radviliškietės užpuolė ir sumušė dvi taip pat neblaivias 25 ir 23 metų merginas.

Sulaikytos užpuolikės buvo uždarytos į areštinę.

Patikrinus alkoholio matuokliu paaiškėjo, kad abi mušeikos yra girtos: 21 metų merginai nustatytas lengvas (1,14 prom.), o jos 26 metų bendrininkei – vidutinis (1,60 prom.) girtumo laipsnis.

Alkoholio matuokliu buvo patikrintos ir nukentėjusiosios. Paaiškėjo, kad jos taip pat neblaivios.

25 metų radviliškietei buvo nustatytas lengvas (1,25prom.), o jos 23 metų draugei – vidutinis (1,58 prom.) girtumo laipsnis.

Per muštynes nukentėjusioms merginoms prireikė medikų pagalbos. Ją suteikus abi radviliškietės buvo išleistos gydytis ambulatoriškai.

Šio muštynėmis virtusio merginų konflikto priežastis aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėję Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai.

Už viešosios tvarkos pažeidimą yra baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.