Girtas ir beteisis jaunuolis kaip kyšį pareigūnams siūlė motociklą ir mobilųjį telefoną

Vilniaus rajone pareigūnams įkliuvo neblaivus beteisis motociklininkas. Siekdamas išvengti atsakomybės jis pareigūnams siūlė kyšį - savo motociklą ir mobilųjį telefoną.

  Girtas ir beteisis motociklininkas kaip kyšį pareigūnams siūlė motociklą ir mobilųjį telefoną.<br> V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
  Girtas ir beteisis motociklininkas kaip kyšį pareigūnams siūlė motociklą ir mobilųjį telefoną.<br> V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2017, 1:36 PM, atnaujinta May 13, 2017, 1:53 PM

Kaip praneša Policijos departamentas incidentas įvyko penktadienį, apie 15 val. 40 min., Vilniaus rajone, Melekonių kaime, miško masyve.

Vairuotojas (gim. 1994 m.) motociklą vairavo neblaivus (1,32 prom.), neturėjo teisės vairuoti, buvo be apsauginio šalmo, be to, motociklas buvo neregistruotas ir be techninės apžiūros.

Vaikinas bandė išvengti atsakomybės už išvardytus kelių eismo taisyklių pažeidimus ir Vilniaus apskrities VPK patruliams siūlė kyšį - savo motociklą „Yamaha“, įvertindamas 700 eurų, ir mobiliojo ryšio telefoną. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.