Smalsuolis vos netapo banko plėšiku

Smalsuolis iš Panevėžio rajono ilgam atsimins apsilankymą vieno Šiaulių prekybos centro tualete. Mat 28 metų vyriškis vos išvengė kaltinimų įsilaužimu į banko patalpas ir kone parą praleido areštinės kameroje.

Smalsumas kainavo beveik parą areštinėje.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Smalsumas kainavo beveik parą areštinėje.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2017, 2:53 PM, atnaujinta May 16, 2017, 2:54 PM

Komedijos verta istorija prasidėjo balandžio 23-iosios vakarą, kai prekybos centre "Tilžė" suveikė apsaugos signalizacija. Davikliai rodė, kad įsilaužta į Šiaulių banko padalinio patalpą. Atskubėję apsaugininkai patalpos lubose išvydo žiojinčią skylę, o šalia esančiame tualete aptiko išsigandusį vyriškį.

Policijos pareigūnams perduoto 28 metų panevėžiečio pasakojimas ne vienam kriminalistui sukėlė šypseną.

Paaiškėjo, kad tą vakarą vyriškis iš Joniškio važiavo į Panevėžį, o ties Šiauliais ėmė spausti gamtinis reikalas.

Vairuotojas stabtelėjo prekybos centro aikštelėje ir nuėjo į prekybos centro tualetą. Po to vyriškis fojė pamatė "koloną su rankenomis". Smalsuolis nusprendė pažiūrėti, kur čia būtų galima užsiropšti, todėl po kelių akimirkų užlipo ant perdangos.

Tačiau lubos pasirodė ne itin tvirtos - žingtelėjęs į priekį vyriškis prasmego ir atsidūrė banko patalpoje. Išsigandęs panevėžietis pabandė sprukti: užlipo ant aukštesnio baldo ir įlindo į palėpę. Tačiau neilgam - lubos dar kartą lūžo, o nevykėlis atsidūrė tualete. Čia jį ir sulaikė apsaugininkai.  

Ikiteisminį tyrimą atlikę kriminalistai nenustatė, kad vyriškis siekė įsilaužti į patalpas, todėl smalsuolis išvengė teisiamųjų suolo. Tačiau pamoka įsimins visam gyvenimui, nes beveik parą teko būti areštinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.