Ieškomi vyrai, galintys žinoti apie kauniečio Egidijaus Sabulio pagrobimą

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pareigūnai toliau ieško Egidijaus Sabulio (31 m.), kuris gegužės 16 d. apie 18.00- 19.00 val. Kaune, Vilijampolėje, iš namų išėjo ir dingo be žinios. 

 Ieškomi šie du vyrai.
 Ieškomi šie du vyrai.
 D.Vaitkevičius.<br> Kauno policijos nuotr.
 D.Vaitkevičius.<br> Kauno policijos nuotr.
 V.Vaitkevičius.<br> Kauno policijos nuotr.
 V.Vaitkevičius.<br> Kauno policijos nuotr.
 E.Sabulis.<br> Kauno policijos nuotr.
 E.Sabulis.<br> Kauno policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 21, 2017, 2:56 PM, atnaujinta May 21, 2017, 3:19 PM

Dėl galimo E.Sabulio pagrobimo iškelta baudžiamoji byla.

Pareigūnams pavyko nustatyti, kad vyras sėdo į pilkos spalvos „VW Transporter“ ir žadėjo vykti į Šiaulių miestą. Tyrimo metu surinkta duomenų, kad apie šio vyro dingimą gali žinoti Vaclovas Vaitkevičius  (gim. 1962 m.) ir Denis Vaitkevičius (gim. 1993 m.). 

Pareigūnai prašo asmenis, turinčius informacijos apie šių asmenų buvimo vietą ar jauno vyro dingimo aplinkybes, nedelsiant informuoti telefonais (8 37) 303359, (8 37) 303450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Kauno apskr. VPK dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str., dėl neteisėto laisvės atėmimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimo bausmė. Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

E.Sabulis nėra turtuolis, neužsiima verslu, tad pagrobimo versija dėl išpirkos gali būti atmesta. Jis nėra siejamas su organizuotomis nusikaltėlių gaujomis.  

Prieš dingimą kaunietis grasinimų nesusilaukė, tad nežinia, kas ir dėl kokių priežasčių galėjo jį pagrobti. Neatmetama, jog nusikaltimas buvo įvykdytas spontaniškai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.