Tauragiškis nuo pareigūnų spruko Vokietijoje pavogtu najutėlaičiu BMW

Kalvarijos pareigūnai sulaikė tauragiškį, vairavusį trečiadienį Vokietijoje pavogtą naują BMW automobilį. Vyras nuo pareigūnų dar bandė sprukti, tačiau nesėkmingai.

 Tauragiškis nuo pareigūnų spruko Vokietijoje pavogtu najutėlaičiu BMW.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Tauragiškis nuo pareigūnų spruko Vokietijoje pavogtu najutėlaičiu BMW.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Lietuvos policijos nuotr.
 Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 2, 2017, 1:05 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 1:11 PM

Penktadienio ankstyvą rytą patruliuojant pasienio su Lenkija teritorijoje, Kalvarijos savivaldybės, Liubavo kaimo apylinkėse, Kalvarijos policijos komisariato patruliams įtarimą sukėlė keletas „besižvalgančių“ automobilių. 

Neilgai trukus iš Lenkijos į Lietuvą įvažiavo naujas automobilis BMW 750. Patruliai, įtardami, kad tai gali būti Vakarų Europoje vogta transporto priemonė, ją stabdė, tačiau vairuotojas nepakluso ir dideliu greičiu nurūko žvyrkeliu. 

Kalvarijos policijos pareigūnai pradėjo jį persekioti, tačiau minėtas automobilis dar labiau padidino greitį ir važiavo Tarprubežių kaimo link. 

Žvyrkelyje galingą transporto priemonę „bėgliui“ pasidarė sunku valdyti, tuomet pareigūnai jį aplenkė ir užblokavo persekiojamą automobilį. BMW buvo užkirstas kelias, todėl jo vairuotojui neliko nieko kito, kaip tik sustoti. 

Tačiau vairuotojas neketino lengvai pasiduoti - jis paliko automobilį ir pasileido bėgti laukais. Kalvarijos policijos pareigūnai vairuotoją nusivijo pėsčiomis ir, maždaug po kilometrą trukusių gaudynių, vairuotojas buvo sulaikytas. 

Paaiškėjo, kad tai Tauragės gyventojas (gim. 1991 m.), o automobilis BMW 750, kuris pagamintas 2016 gruodžio mėnesį, ir nuo trečiadienio Vokietijoje paskelbta jo paieška. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.