Klaipėdoje sulaikyti du ilgapirščiai, vienas buvo neblaivus, kitą – sučiupo du jaunuoliai

Klaipėdoje naktį sučiupti du ilgapirščiai, vogę iš automobilių. Vienas vagis buvo neblaivus, kitą - pagavo patys pranešėjai.

 Klaipėdoje sulaikyti du ilgapirščiai, vienas buvo neblaivus, kitą – sučiupo du jaunuoliai.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Klaipėdoje sulaikyti du ilgapirščiai, vienas buvo neblaivus, kitą – sučiupo du jaunuoliai.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 11:31 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 11:38 AM

Kaip praneša Klaipėdos apskrities policija, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 00 val. 35 min., mieste patruliuojančiam Patrulių rinktinės ekipažui pranešta, jog Markučių gatvėje, Klaipėdoje, vieno iš daugiabučių namų kieme, galimai įvykdyta vagystė iš „Volkswagen Golf“ automobilio. 

Atskubėję į įvykio vietą patruliai aptiko minėtame automobilyje  neblaivų, 0,95 promilės į alkoholio matuoklį įpūtusį, 1988 m. gimusį vyrą, kuris jau buvo spėjęs automobilyje ištraukti magnetolos laidus, išmėtyti daiktus. 

Apie įsibrovimą į transporto priemonę pareigūnai informavo jos savininkę, o patį įtariamąjį atgabeno į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Panašiu laiku šiąnakt sulaikytas ir dar vienas įtariamasis vagystėmis iš automobilių. Tiltų gatvėje, Klaipėdoje, pro šalį ėję du pilietiški jaunuoliai pastebėjo įtartiną asmenį besisukinėjantį apie automobilius, kuris rankoje turėjo įrankį panašų į plaktuką. 

Kaip pareigūnams nurodė 1993 m. gimęs liudininkas - netrukus ilgapirštis rankose turėtu įrankiu išplakė automobilio „BMW“ langą bet pamatęs link jo artėjančius vaikinus leidosi bėgti. 

Tačiau jaunuoliai buvo ne tik pilietiški bet ir sportiški – jie ilgapirštį pavijo ir sučiupę perdavė policijos pareigūnams. 

Šiuo  metu abu įtariamieji vagystėmis iš automobilių uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.