Kretingos rajone vyras peiliu sužalojo savo dukrą ir 10-metį sūnų

Kretingos rajone vyras peiliu sužalojo savo dukrą ir sūnų. Abu sužeistieji gydomi ligoninėje. Įtariamasis paguldytas į ligoninės psichiatrijos skyrių.

 Kretingos rajone vyras peiliu sužalojo savo dukrą ir 10-metį sūnų.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
 Kretingos rajone vyras peiliu sužalojo savo dukrą ir 10-metį sūnų.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-04 09:12, atnaujinta 2017-07-04 16:31

Kaip praneša Policijos departamentas, incidentas įvyko naktį iš pirmadienio į antradienį, apie 1 val. 48 min., Kretingos rajone, Kluonalių kaime esančiuose namuose.

Vyras (gim. 1974 m.) peiliu sužalojo dukrą (gim. 1996 m.), kuri dėl durtinio sužalojimo pilvo srityje paguldyta į ligoninę bei mažametį sūnų (gim. 2007 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinės srityje (įtariama pažeistas plautis) paguldytas į ligoninę. 

Žmona (gim. 1975 m.) dėl veido sumušimo į medikus nesikreipė. 

Įtariamasis sulaikytas ir paguldytas į Klaipėdos ligoninės psichiatrijos skyrių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kretingos rajono Žalgirio seniūnijos, kuriai priklaus Kluonaliai, seniūnas Bronius Talmontas BNS sakė, kad smurtavęs vyras serga psichine liga. 

„Tai normali šeima, tik tėvas serga, dėl psichikos ligos vaistus vartojo. Tikriausiai pati šeima spręs, ką daryti su sergančiu tėvu, jei agresija kartosis, negalės kartu gyventi“, – sakė seniūnas. 

Anot jo, sužalota 21-erių metų moteris pati turi kūdikį, bet jis per šį įvykį nenukentėjo. Kūdikis šiuo metu yra su savo tėvu. 

Kretingos rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus atstovai antradienį planuoja apsilankyti Kluonaliuose. Iki šio įvykio šeima nebuvo žinoma kaip probleminė, BNS sakė skyriaus atstovė Rasa Piekienė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.