Vilniaus r. gyventoja pasikvietė pareigūnus, kad šie susirinktų sūnaus ginklus ir šaudmenis

Vilniaus apskrities pareigūnai praėjusią parą užfiksavo du atvejus, kuomet buvo atiduoti neteisėtai laikomi ginklai ir šaudmenys.

Vilniaus apskrities pareigūnai praėjusią parą užfiksavo du atvejus, kuomet buvo atiduoti neteisėtai laikomi ginklai ir šaudmenys.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus apskrities pareigūnai praėjusią parą užfiksavo du atvejus, kuomet buvo atiduoti neteisėtai laikomi ginklai ir šaudmenys.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2017, 1:28 PM, atnaujinta Jul 15, 2017, 1:33 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, penktadenį apie 20 val. Vilniaus r., Vilkiškių kaime, savo namuose, sūnaus kambaryje, motina (gimusi 1956 m.) rado 5,5 mm kalibro pneumatinį šautuvą „Hatsan mod.9“.

Apžiūros metu kambaryje taip pat rasta 182 vnt. pneumatinių šovinių, tamsiai pilkos spalvos milteliai (galimai, parakas), surūdiję 34 vnt. šovinių, optika šautuvui bei 275 vnt. statybinių šovinių.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus m. 1 PK kreipėsi vyras (gim. 1979 m.) ir policijos pareigūnams pateikė dėžutę su 50 vnt. mažo kalibro (5,6 mm) šovinių.

Vyriškis paaiškino, kad šaudmenis rado tą pačią dieną apie 18 val. Vilniuje, Rudausių Sodų 9-oji g., tvarkydamas savo sodo namelį.

Šaudmenys paimti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.