Automobilio vagis policijos pareigūnai sučiupo per pietų pertrauką

Raseinių rajono policijos komisariate dirbanti sutuoktinių pora: Reagavimo skyriaus viršininkas Aidas Račas ir Veiklos skyriaus vyresnioji tyrėja, Renata Račienė - sulaukė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovybės padėkos.

 Budrumo net per pietų pertrauką nepraradę pareigūnai Renata (antra iš kairės) ir Aidas (trečias iš kairės) Račai sulaukė savo vadovybės padėkos.<br> Šiaulių AVPK nuotr.
 Budrumo net per pietų pertrauką nepraradę pareigūnai Renata (antra iš kairės) ir Aidas (trečias iš kairės) Račai sulaukė savo vadovybės padėkos.<br> Šiaulių AVPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2017, 10:57 AM, atnaujinta Jul 25, 2017, 11:07 AM

Automobilį Raseinių rajone pavogusius nusikaltėlius demaskuoti šiems pareigūnams padėjo ir per pietų pertrauką neprarastas budrumas

Po pietų pertraukos į komisariatą grįžtantys sutuoktiniai pastebėjo gatve einančią neblaivių asmenų    kompanija. 

R.Račienė atkreipė dėmesį į vieną šios kompanijos narį – į policijos akiratį ne kartą patekusį 47 metų vyrą.

Tyrėja dar ryte buvo spėjusi susipažinti su informacija paie naktį Raseinių rajone, Butkiškės kaime,  iš netoli fermos esančios aikštelės pavogtą automobilį „Ford Mondeo“.

Ikiteisminį tyrimą vagystės pradėję pareigūnai šį automobilį rado paliktą pakelėje, tačiau vagišiai jau buvo spėję pasišalinti. 

„Ford Mondeo“ savininkė įtarė, kad automobilį galėjo pavogti pareigūnų Raseiniuose pastebėtas 47 metų vyras. 

Apie pastebėtą įtariamąjį račiai iškart telefonu pranešė savo kolegoms. Atvykęs patrulių ekipažas sulaikė neblaivią kompanija. 

Dviems sulaikytiesiems už girto pasirodymą viešojoje vietoje buvo surašyti administracinio nusižengimo protokolai, o 47 vyras ir jo 27 metų žmona uždaryti į areštinę įtarus juos vagyste. 

Sulaikytai moteriai buvo nustatytas 1,82 prom. girtumas, jos sutuoktiniui - 2,61 prom. girtumas. 

Už grotų atsidūrę sutuoktiniai prisipažino pavogę automobilį. Tai padaryti nebuvo sunku, nes šeimininkė jo neužrakino ir salone buvo palikusi užvedimo raktelius. 

Kartu su automobiliu vagišiai pagrobė ir jo savininkei priklausantį motorinį pjūklą, kurį netrukus   parduoti vienam Raseinių miesto gyventojui. Pavogtą daiktą įsigijęs vyras geranoriškai jį grąžino savininkei. 

Budrumo net per pietų pertrauką nepraradę pareigūnai Aidas ir Renata Račai sulaukė savo vadovybės padėkos – jiems buvo įteiktos knygos apie Šiaulių apskrities policijos komisariatą ir gertuvės-termosai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.