Plėšikų taikiniu tapo Garliavoje veikiančios degalinės seifas

Nusikaltėliai apiplėšė Garliavoje (Kauno r.) veikiančią degalinę, priklausančią bendrovei „Gazholderis“. Nuostoliai bus ne mažesni kaip 2 tūks. eurų.

 Nusikaltėliai sugebėjo atrakinti seifą.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotr.
 Nusikaltėliai sugebėjo atrakinti seifą.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2017, 11:44 AM

Pranešimas apie nusikaltimą gautas penktadienį apie 5 valandą 45 minutės. Plėšikai išlaužė pagrindinėje Garliavos gatvėje įsikūrusios degalinės duris. Tuomet atidarė kasos aparatą ir sugebėjo atrakinti seifą.

„Pirmas toks nutikimas per 24 veiklos metus“, - kalbėjo bendrovės „Gazholderis“ komercijos direktorius Kostas Mickevičius. Pasak jo, saugos sistema buvo įrengta, tačiau ji veikė ne taip, kaip turėtų veikti. 

Įmonės atstovas spėjo, kad šią degalinę nusikaltėliai pasirinko neatsitiktinai, tačiau išsamiau nekomentvo savo įtarimų. Visus būtinus tyrimo veiksmus esą turėtų atlikti kriminalistai. Jie įdėmiai apžiūrėjo patalpas, paėmė pirštų antspaudų pavyzdžius. 

Policijos pareigūnai pasiėmė ir degalinėje įrengtų vaizdo kamerų užfiksuotus įrašus. K.Mickevičius mano, kad jie turėtų praversti pareigūnams ieškant įtariamųjų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.