Lenkijoje vėl įkliuvo lietuviai: vairuotojas buvo beteisis, o keleivio teisės – padirbtos

Lenkijos pasieniečiams įkliuvo du vienu automobiliu važiavę lietuviai. Mašiną vairavęs vyras buvo beteisis, o kartu su juo važiavęs draugas naudojosi padirbtais dokumentais.

 Lenkijoje vėl įkliuvo lietuviai: vairuotojas buvo beteisis, o keleivio teisės – padirbtos.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl asociatyvi nuotr.
 Lenkijoje vėl įkliuvo lietuviai: vairuotojas buvo beteisis, o keleivio teisės – padirbtos.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2017, 12:22 PM, atnaujinta Aug 10, 2017, 4:08 PM

Kaip pranešė patys Lenkijos pasieniečiai, Seinų pareigūnai netoli sienos su Lietuva naktį iš pirmadienio į antradienį sustabdė patikrinimui automobilį „VW Passat“. Automobiliu važiavo keturi Lietuvos piliečiai.

Vairuotojas pareigūnams negalėjo pateikti vairuotojo pažymėjimo ir tvirtino teises pamiršęs namuose. Tačiau paaiškėjo, kad jis iš viso neturi teisės vairuoti. Vyriškiui skirta bauda.

Nubaustas vairuotojas pareigūnams sakė, kad toliau automobilį vairuos vienas iš keleivių. Šis pasieniečiams ištiesė angliškas teises.

Tačiau netrukus paaiškėjo, kad šis vairuotojo pažymėjimas yra suklastotas - ant originalaus dokumeto buvo panaudoti lietuvio asmens duomenimis. Dėl to, kad naudojosi suklastotu dokumentu vyriškis buvo sulaikytas.

31-erių metų lietuvis pripažino savo kaltę ir sutiko su 8 mėnesių laisvės atėmimo bausme, ją atidedant 2 metams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.