Perėjoje vos nesuvažinėjęs moterų su vežimėliu Pakruojo r. gyventojas neteks teisių

Pakruojo rajono gyventojas Šaiulių perėjoje vos nesuvažinėjęs dveijų moterų su vežimėlių, neteks vairuotojo pažymėjimo, pranešė Šaiulių apskrities VPK.

 Perėjoje vos nesuvažinėjęs moterų su vežimėliu Pakruojo r. gyventojas neteks teisių.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Perėjoje vos nesuvažinėjęs moterų su vežimėliu Pakruojo r. gyventojas neteks teisių.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-10 14:34, atnaujinta 2017-08-10 14:42

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Šaiulių policija, trečiadienį vienoje judriausių Šiaulių perėjų, kur susikerta Tilžės gatvė ir bulvaras, vos neįvyko skaudi nelaimė. Užsidegus raudonam šviesoforo signalui automobilis įvažiavo į perėją ir vos nekliudė vežimėlio ir dviejų moterų.

Šis incidentas buvo užfiksuotas vaizdo registratoriumi.

„Kelių policijos tarnybos pareigūnai nustatė vairuotoją – 46-erių Pakruojo rajono gyventoją. Vyras teisinosi taip pasielgęs nepiktybiškai. Esą nepratęs vairuoti Šiauliuose, be to buvo neatidus.

Vairuotojas atsakys už pavojingą vairavimą. Tai reiškia, neteks teisės vairuoti nuo 3 iki 6 mėnesių ir turės sumokėti baudą nuo 170 iki 230 eurų“, - rašoma Šaiulių policijos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.