Mažeikių policija sučiupo nuo narkotikų apsvaigusius vairuotojus

gavus pranešimą apie nesaugiai, chuliganiškai važiuojančias ir galimai tarpusavyje lenktyniaujančias transporto priemones SAAB 93 ir BMW 525 Sedoje (Mažeikių r.), Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnai operatyviai sureagavo ir ėmė persekioti  nurodytus automobilius.  

Mažeikių policija sučiupo nuo narkotikų apsvaigusius vairuotojus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Mažeikių policija sučiupo nuo narkotikų apsvaigusius vairuotojus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2017, 2:30 PM, atnaujinta Aug 11, 2017, 3:57 PM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, ketvirtadienį apie 9 val. 50 min., Mažeikių r., Plinkšių kaime, buvo sustabdytas automobilis BMW 525, vairuojamas galimai nuo narkotinių (psichotropinių) medžiagų apsvaigusio Telšių gyventojo (gim. 1988 m.).

automobilio salone sėdėjo taip pat galimai nuo narkotinių (psichotropinių) medžiagų apsvaigęs kitas vyras (gim. 1994 m.), gyvenantis Telšiuose. Pas jį apžiūros metu rasti automobilio SAAB 93 dokumentai.

Apžiūrint pastarąjį automobilį, stovėjusį Plinkšių kaime (Mažeikių r.), esančio viešbučio automobilių stovėjimo aikštelėje, tarnybinio šuns Attilo pagalba salone buvo rasta ir paimta augalinės kilmės medžiaga, kuri, kaip įtariama, yra narkotinė medžiaga - kanapės (ir jų dalys). 

Atliekant procesinius veiksmus, prisijungus ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnams, buvo atliekamos kratos  abiejų įtariamųjų namuose. BMW 525 vairuotojo namuose taip pat buvo rasta ir paimta galimai narkotinių medžiagų. 

Abu įtariamieji sulaikyti. Vykdomas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.