Dėl girto vairuotojo į ligoninę pateko krašto apsaugos savanoris

Vilniuje krašto apsaugos savanoriai pateko į eismo įvykį. Dėl įvykio kaltas neblaivus kito automobilio vairuotojas. Netoli Baltijos ir Amerikos klinikos netikėtai nusprendęs apsisukti vyras, vairavęs automobilį „Mazda“, užkirto jiems kelią. 

 Dėl girto vairuotojo į ligoninę pateko Krašto apsaugos savanoris.<br> V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
 Dėl girto vairuotojo į ligoninę pateko Krašto apsaugos savanoris.<br> V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-13 19:40, atnaujinta 2017-08-14 13:22

Savanoriai trenkėsi į pastarąjį automobilį, o atšokę rėžėsi ir į šviesoforo stulpą. Vienas iš savanorių sužeistas. „Mazda“ vairuotojas įpūtė 2,18 promilės.

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, incidentas įvyko sekmadienio vakarą, apie 18 val. 33 min., Vilniuje, šviesoforu reguliuojamoje Nemenčinės plento ir Svajonių gatvės sankryžoje.

Sunkiai apgirtusio vyro P. M. (gim. 1963 m.) vairuotas automobilis „Mazda 323“ susidūrė su automobiliu „VW Golf“, kurį vairavo blaivus, uniformuotas, vykstantis į tarnybą Lietuvos kariuomenės Generolo Adolfo Ramanausko kovinio renginio centro karys savanoris (jaunesnysis eilinis) (gim. 1997 m.).

Alkoholio matuokliu girtam vairuotojui nustatytas 2,18 promilės girtumas.

Po smūgio automobilis „VW Golf“ pakeitė judėjimo kryptį ir atsitrenkė į šviesoforą. Įvykio metu nukentėjo automobilio „VW Golf“ keleivis, vykstantis į tarnybą, uniformuotas, Lietuvos kariuomenės Generolo Adolfo Ramanausko kovinio renginio centro karys savanoris (jaunesnysis eilinis) (gim. 1993 m.).

Sužeistasis dėl nosies sumušimo suteikus medikų pagalbą Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai. 

Įvykio metu taip pat buvo apgadinti abu automobiliai ir šviesoforas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.