Policija nufilmavo, kaip pilietiškas kaunietis taranavo bėglį

Jaunas vyras staiga išbėgo į gatvę ir trenkėsi į kitą bėgantį jaunuolį. Už šį poelgį Kauno policija jam labai dėkinga. Mat pargriautas vaikinas - nuo policijos bėgęs chuliganas, pranešė Kauno policija. 

 Pilietiškas jaunas vyras pastebėjo, kad policija vejasi nuo jų pabėgusį pažeidėją ir jį taranavo.<br> Stopkadras
 Pilietiškas jaunas vyras pastebėjo, kad policija vejasi nuo jų pabėgusį pažeidėją ir jį taranavo.<br> Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2017, 1:14 PM, atnaujinta Aug 17, 2017, 1:23 PM

Praėjusį penktadienį, rugpjūčio 4 dieną, apie 20 val. 45 min. Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai, patruliuodami nustatytame maršrute, Rokų plente, per radijo ryšį išgirdo, jog kolegos, dirbantys Vaidoto gatvėje prašo pagalbos.

Prie jų priėjo neblaivus asmuo, trukdo policijos pareigūnų darbui. Atvykus nurodytu adresu, neblaivus vyriškis buvo įsodintas į tarnybinį automobilį ir vežamas į policijos komisariatą. 

Važiuojant Vaidoto gatve link Panemunės tilto, automobiliui sustojus prie sankryžoje esančio šviesoforo, vyras tarnybiniame automobilyje pradėjo elgtis agresyviai, bandė pabėgti iš jo bei susigrūmė su šalia sėdėjusiu pareigūnu.

Asmeniui pavykus išlipti iš tarnybinio automobilio, jis iškart pasileido bėgti, tačiau, padedant pilietiškiems gyventojams, kurie neliko abejingi pastebėję nuo pareigūnų bėgantį asmenį, buvo sustabdytas ir sulaikytas. 

Neblaivus (nustatytas 2,49 prom. girtumas) jaunas vyras (gimęs 1994 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui. 

Pareigūnai dėkoja gyventojams, nelikusiems abejingais.

Ketvrtiadienį byla nagrinėjimui perduodama Kauno apylinkės teismui.

Už tai vyrui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.