Teisėjo padėjėja išbandė areštinės gultą

Penktadienio vakarą Radviliškyje sulaikyta girta Šiaulių apygardos administracinio teismo teisėjo padėjėja. 30-metė teisininkė Sandra G. smarkiai apgirtusi vairavo automobilį.

Alkoholio matuoklis parodė, kad teisėjo padėjėja vairavo gerokai apgirtusi - jos organizme buvo 2,33 promilės alkoholio.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Alkoholio matuoklis parodė, kad teisėjo padėjėja vairavo gerokai apgirtusi - jos organizme buvo 2,33 promilės alkoholio.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2017, 10:35 AM

Įtartinai manevruojantis lengvasis automobilis „Mercedes Benz C220” buvo sustabdytas penktadienį 22 val. Radviliškio centre, Gedimino gatvėje.

Nuo vairuotojos smarkiai tvoskė alkoholiu. Per patikrą paaiškėjo, kad moteris smarkokai apgirtusi. Alkoholio matuoklis parodė, kad teisėjo padėjėjos organizme – 2,33 promilės alkoholiu. Toks girtumas dar laikomas vidutiniu, o viršijus 2,5 promilės – jau sunkiu.

30-metė uždaryta į areštinę išsiblaivyti, o jos mašina nuvilkta į saugojimo aikštelę.

Teisėjo padėjėjai teks minti teismo slenkstį. Jai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki 1 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.