Klaipėdos policijos areštinę užpildė iš Karklės dėl narkotikų vienas po kito vežti jaunuoliai

Klaipėdos policija Karklėje vos spėjo segti antrankius jaunuoliams, į Karklę vykusius pilnomis narkotikų kišenėmis.

 Klaipėdos policija Karklėje vos spėjo segti antrankius jaunuoliams, į Karklę vykusius pilnomis narkotikų kišenėmis.<br> T.Bauro asociatyvi nuotr.
 Klaipėdos policija Karklėje vos spėjo segti antrankius jaunuoliams, į Karklę vykusius pilnomis narkotikų kišenėmis.<br> T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2017, 12:56 PM, atnaujinta Aug 20, 2017, 1:15 PM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, šeštadienį Karklės kaime, festivalio metu, policija sulaikė 1990 m. gimusį jaunuolį, kelnių kišenėje su savimi turėjusį galimai narkotinių medžiagų.

Taip pat šeštadienį apie 7 val. 20 min. Karklėje, festivalio metu, apsaugos darbuotojai sulaikė 1998 m. gimusį vaikiną, kurio kelnių kišenėje rastos trys violetinės tabletės, galimai narkotinės medžiagos.

Tą pačią dieną Karklėje, renginio metu apsaugos darbuotojas sulaikė 1991 m. giumusį vaikiną, pas kurį dalinės apžiūros metu rasta 20 gelsvos spalvos tablečių. Įtariama, kad tai yra narkotinės medžiagos.

Vaikinas prisipažino, kad tabletės priklauso jam. Įtariamasis sulaikytas.

Apie 7 val. 51 min. Karklėje, renginio metu, policijos pareigūnas, patikrinęs 1989 m. gimusį vyrą, pas jį aptiko ovalią tabletę su užrašu „100“ ir plastikinį maišelį su baltais milteliais. Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 0 val. 40 min. karklėje, festivalio metu, apsaugos darbuotojams tikrinant asmenis, 1996 m. gimęs vaikinas ant žemės numetė kelias tabletes. Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos.

Tą pačią naktį apie 3 val. 55 min. Karklėje, renginio metu sulaikytas 1988 m. gimęs Klaipėdos r. gyventojas, kuris su savimi turėjo dvi pailgas tabletes su užrašu „Plata“. Įtariama, kad tai narkotikai.

Sulaikytieji uždaryti į areštinę, visi įvykiai tiriami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.