Į darbą alytiškis atėjo nespėjęs išsiblaivyti po draugo gimtadienio

Trečiadienio rytą į  Alytaus valstybinę maisto ir  veterinarijos tarnybą atskubėjo jos viršininko Romo Černiaus iškviestas policijos budėtojų ekipažas.

 Po smagiai švęsto tame pačiame name gyvenančio draugo gimtadienio kitą rytą nespėjusiam išsiblaivyti  K.Aleknavičiui buvo nustatytas 0,56 promilės girtumas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
 Po smagiai švęsto tame pačiame name gyvenančio draugo gimtadienio kitą rytą nespėjusiam išsiblaivyti  K.Aleknavičiui buvo nustatytas 0,56 promilės girtumas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-23 17:54, atnaujinta 2017-08-23 18:31

Vos pradėjęs darbo dieną tarnybos vadovas sulaukė  anoniminio telefono skambučio apie tai, kad vienas iš darbuotojų gali būti neblaivus ir nurodė pavardę – Kęstutis Aleknavičius. 

„Tuoj pat pasikviečiau į kabinetą šį jau dvylika metų be jokių nuobaudų nepriekaištingai ūkvedžiu dirbantį 57 metų vyrą. Net negalėjau įtarti, jog jis neblaivus. Pats pasakė vakare šventęs draugo gimtadienį. Teko kviestis į   pagalbą policijos pareigūnus, kad  alkotesteriu įvertintų  šio darbuotojo blaivumą. Paaiškėjus, jog yra lengvai apgirtęs, buvo nušalintas nuo darbo. Pranešiau savo vadovams. 

Rytoj, pasitaręs su teisininkais, spręsiu, kaip šį darbuotoją bausti už griežtą darbo pažeidimą“, - sakė R.Černius.

Po smagiai švęsto tame pačiame name gyvenančio draugo gimtadienio kitą rytą nespėjusiam išsiblaivyti  K.Aleknavičiui buvo nustatytas 0,56 promilės girtumas. Jis į darbą atėjo pėsčias,  prie savo daugiabučio gyvenamojo namo palikęs automobilį.

Tikriausiai todėl kažkuriam iš kaimynų kilo įtarimas, kad jis drįso darbe pasirodyti neblaivus, todėl telefonu ir perspėjo vadovą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.