Trijų nepilnamečių „pokštai“ baigėsi policijoje – demaskavo vaizdo įrašas

Trys nepilnamečiai – dvi merginos ir vienas vaikinas – dėl sekmadienį įvykusio incidento, kuomet prie vieno sostinės daugiabučio buvo padegta skelbimų lenta, turės reikalų su Vilniaus policija. Pareigūnai dėl tokio nepilnamečių elgesio nusprendė pradėti ikiteisminį tyrimą.

 Trijų nepilnamečių „pokštai“ baigėsi policijoje – demaskavo vaizdo įrašas.<br> Stop kadras iš vaizdo įrašo
 Trijų nepilnamečių „pokštai“ baigėsi policijoje – demaskavo vaizdo įrašas.<br> Stop kadras iš vaizdo įrašo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2017, 3:01 PM, atnaujinta Aug 29, 2017, 3:28 PM

Sekmadienį socialinio tinklo „Facebook“ viešoje grupėje „Fabijoniškės“ atsirado vaizdo įrašas, kuriame matosi, kaip dvi merginos bando padegti greta namo laiptinės pakabintą skelbimų lentą. Kartu su jomis užfiksuotas ir vaikinas, tačiau jis merginoms netrukdo.

Greta namo laiptinės stebėjimo kamerų užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip viena mergina padega skelbimus, tačiau tuo metu kažkas išeina iš laiptinės, tad kita mergina ugnį greitai užpučia.

Netrukus gaisrą sukelti bandanti mergina pastebi vaizdo kamerą ir ją su kažkuo uždengia. Liudininkai teigia, kad iš karto po to skelbimų lenta buvo padegta.

Vaizdo įrašą paviešinę žmonės prašė visuomenės pagalbos atpažįstant gaisrą sukelti bandančias merginas. Netrukus komentaruose jų tapatybė pagal įrašą buvo atskleista, o vaizdo įrašo savininkai patvirtino, kad dėl įvykio kreipėsi į policiją.

Pirmadienį oficialiai paaiškėjo, kad vaizdo įraše užfiksuotos merginos ir kartu su jomis buvęs vaikinas yra nepilnamečiai. Vilniaus apskrities VPK redakciją informavo, kad incidentas įvyko S.Stanevičiaus g. 34.

Policija gavusi pareiškimą dėl bandymo sudeginti bendruomenės turtą, nustatė nepilnamečių tapatybes ir visus tris sulaikė. 

Merginos ir vaikinas buvo pristatyti į policijos komisariatą ir ten apklausti.

Pareigūnai teigia, kad bus pradėtas ikiteisminis tryimas, kadangi bendruomenės turtas buvo sunaikintas visuotinai pavojingu būdu.

Įvykis tiriamas toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.