Už seksą kambaryje be durų – areštinės gultas

Aštuonis vaikus auginančios 35 metų Šiaulių apskrities gyventojos seksualiniai žaidimai su vienuolika metų jaunesniu sugyventiniu sulaukė ne tik vaiko teisių apsaugos tarnybos, bet ir teisėsaugos dėmesio. 

 Sugyventiniai mylėdavosi kambaryje be durų nekreipdami dėmesio į namuose esančius mažamečius vaikus. <br> V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
 Sugyventiniai mylėdavosi kambaryje be durų nekreipdami dėmesio į namuose esančius mažamečius vaikus. <br> V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
 Sugyventiniai mylėdavosi kambaryje be durų nekreipdami dėmesio į namuose esančius mažamečius vaikus. <br> M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
 Sugyventiniai mylėdavosi kambaryje be durų nekreipdami dėmesio į namuose esančius mažamečius vaikus. <br> M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 31, 2017, 4:30 PM, atnaujinta Aug 31, 2017, 5:05 PM

Kadangi sugyventiniai mylėdavosi kambaryje be durų, tai jų seksualines orgijas galėjo matyti bei girdėti kitame kambaryje esantys vaikai. 

Seksas kambaryje be durų buvo traktuotas kaip mažamečių vaikų tvirkinimas

Už tai teismas aštuonių vaikų motinai skyrė keturių mėnesių laisvės apribojimo bausmę. Kitam triukšmingų glamonių dalyviui – 24 metų vaikinui – teismas buvo griežtesnis. 

Už anksčiau įvykdytą nusikaltimą 60 parų arešto bausmę atlikti pasiųstam jaunuoliui nelaisvėje teks praleisti 90 parų.

Sulaukė giminaičio pranešimo

Anksčiau neteista, niekur nedirbanti ir aštuonis vaikus auginanti moteris į teisėsaugos pareigūnų akiratį pateko šių metų pradžioje. 

Dėl galimai tvirkinamų mažamečių į vaiko teisių apsaugos specialistus kreipėsi šios moters giminaitis. 

Žmogus pasiguodė, kad giminaitė su sugyventiniu kambaryje be durų mylisi nekreipdama dėmesio į savo vaikus ir kad mažyliai gali ne tik girdėti seksualinių orgijų metu sklindančius garsus, bet ir jas matyti.  

Vaiko teisių apsaugos specialistai apie tai pranešė pareigūnams, kurie pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl mažamečių tvirkinimo. 

Manė, kad vaikai miega

Tyrėjai nustatė, kad nuo praėjusių metų gruodžio iki šių metų sausio 5-osios tokiu būdu mažamečiai buvo tvirkinami ne mažiau kaip penkis kartus.

Įtariamaisiais tapę daugiavaikė motina ir vienuolika metų už ją jaunesnis sugyventinis kaltais prisipažino ir gailėjosi, kad taip elgėsi. Jie tvirtino manę, kad vaikai jau miega, todėl savęs nevaržė. 

Įvertinus visas per ikiteisminį tyrimą nustatytas aplinkybes jį buvo nuspręsta baigti baudžiamuoju įsakymu.       

Baudžiamąjį įsakymą patvirtinęs teismas moteriai skyrė keturis mėnesius laisvės apribojimo, įpareigojant ją visą bausmės laiką nuo 22 iki 6 valandos būti namuose. 

Už fizinio skausmo sukėlimą, vagystę ir vairavimą išgėrus, kai girtumas viršija 1,5 promilės, jau teistam moters sugyventiniui teismas prie už ankstesnį nusikaltimą paskirtų 60 parų arešto pridėjo dar 30 parų arešto – už grotų šiam 24 metų jaunuoliui teks praleisti 90 parų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.