Per vieną naktį – du apsaugininko „laimikiai“: vagis ir girta vairuotoja

Vilniečių saugumą, ramybę ir viešąją tvarką sergi ne tik policininkai, bet ir „neetatiniai“ pagalbininkai – saugos tarnybų darbuotojai. 

 Per vieną naktį – du apsaugininko „laimikiai“: vagis ir girta vairuotoja.<br> Kontrolės ir prevencijos skyriaus vaizdo įrašo stop kadras.
 Per vieną naktį – du apsaugininko „laimikiai“: vagis ir girta vairuotoja.<br> Kontrolės ir prevencijos skyriaus vaizdo įrašo stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2017, 11:42 AM, atnaujinta Sep 1, 2017, 11:52 AM

Per vieną naktį vienas saugos tarnybos darbuotojas sulaikė vagį ir pranešė policijai apie įtartinai kelyje manevruojantį automobilį, kurį vairavo, kaip paaiškėjo vėliau, girta moteris

Apie antrą valandą nakties Meistrų gatvėje nuolatinę saugomų objektų priežiūrą ir kontrolę vykdantis saugos tarnybos „Sigreta“ kontrolės ir prevencijos skyriaus specialistas atsitiktinai pastebėjo asmenį su vežimėliu vežantį metalinius vamzdžius. 

Įtaręs galimą vagystę iš šalia esančių teritorijų apsaugos darbuotojas apie įvykį pranešė policijai. Įžvalgumas pasitvirtino –  vyras prisipažino vogęs ir buvo sulaikytas. 

Maždaug po valandos tas pats kontrolės ir prevencijos skyriaus darbuotojas ant Žaliojo tilto pastebėjo be šviesų važiuojantį ir įtartinai manevruojantį lengvąjį automobilį "Ford". 

Apie galimai neblaivų vairuotoją pranešta policijai, o neadekvačiai vairuojamas ir vingiuojantis per eismo juostas automobilis buvo sekamas iki Minties ir Žirmūnų gatvių sankryžos, kol policija jį susistabdė. 

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo neblaivi moteris. Jai nustatytos 2,33 promilės. Girtos vairuotojos viražus per sostinę nufilmavo saugos tarnybos „Sigreta“ automobilyje įrengta vaizdo fiksavimo įranga. 

„Mūsų darbuotojai ne tik vykdo tiesiogines pareigas ir įsipareigojimus savo klientams, tačiau aktyviai prisideda ir prie viešosios tvarkos palaikymo bei reaguoja į bet kokius pažeidimus, kuriuos pastebi darbo ar net laisvalaikio metu, - sakė saugos tarnybos "Sigreta" vadovas Tomas Reventas.

– Pilietiškumas, sąmoningumas ir neabejingumas savo miestui  yra vienos svarbiausių savybių norint užtikrinti saugią visuomenę ir šios savybės saugos tarnyboje yra nuolat skatinamos“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?