Pas širdies draugą apsilankiusi 20-metė iškėlė baisų skandalą ir pati atsidūrė areštinėje

20-metė Kretingos rajono gyventoja užsidirbo baudžiamąją bylą atvažiavusi į Telšius pas draugą. Nors moteris buvo blaivi, svečiuose ji iškėlė tokį skandalą, kad nebeapsikentęs širdies draugas iškvietė policiją.  O toliau buvo dar blogiau...

Į svečius pas širdies draugą atvykusi 20-metė iškėlė baisų skandalą ir pati atsidūrė areštinėje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Į svečius pas širdies draugą atvykusi 20-metė iškėlė baisų skandalą ir pati atsidūrė areštinėje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Sep 4, 2017, 3:18 PM, atnaujinta Sep 4, 2017, 3:22 PM

Kaip praneša Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, sekmadienį, apie 13 val. 26 min., Telšiuose, Lygumų gatvėje, Kelių policijos skyriaus pareigūnams atvykus į gautą iškvietimą dėl galimo smurto artimoje aplinkoje, bute buvusi pilietė nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, juos įžeidinėjo, priešinosi sulaikoma.

Pasak policijos, smurto artimoje aplinkoje faktas nepasitvirtino, įtariamoji dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui sulaikyta, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įtariamajai gresia rimti nemalonumai. Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Kaip teigė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato  Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė, policiją iškvietė vyras, pas kurį buvo atvykusi įtariamoji, gyvenanti Kretingos rajone. Pirminiais duomenimis, tarp viešnios ir šeimininko  kilo konfliktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.