Po sėkmingos vagystės kvaili vagys kitą dieną vėl pasirodė prekybos centre

Telšiuose vagišių porelė sugebėjo prekybos centre prisikrauti pilnus krepšius prekių už daugiau kaip 300 eurų ir išeiti lauk nepastebėta. Tačiau užkietėjusi nusikaltėlė su draugeliu įkliuvo kitą dieną, kai atėjo į tą pačią parduotuvę greičiausiai vėl ką nors nugvelbti.

Po sėkmingos vagystės kvaili vagys kitą dieną vėl pasirodė prekybos centre.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Po sėkmingos vagystės kvaili vagys kitą dieną vėl pasirodė prekybos centre.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

2017-09-21 16:27, atnaujinta 2017-09-21 16:30

Kaip praneša policija, Telšiuose, Gedimino gatvėje, iš prekybos centro 33 metų moteris ir bendraamžis vyras pagrobė įvairių prekių, kurių bendra vertė – 308,81 euro.

Tiriant bylą paaiškėjo, kad įtariamieji pasiėmė iš parduotuvės po krepšį, į kuriuos ir susidėjo įvairių prekių. Jų grobiu tapo alkoholiniai gėrimai, kvepalai, sūrio gaminiai, dantų pastos ir kt.

Vagišiai sugebėjo su pilnais krepšiais prekių išeiti iš prekybos centro taip ir nesustabdyti apsaugos darbuotojų.

Netrukus buvo pastebėtos įtartinai tuščios lentynos, o peržiūrėjus filmuotą medžiagą atpažinta porelė. Kitą dieną jų pasirodymas prekybos centre baigėsi nesėkmingai. Apsaugos darbuotojai vagišius perdavė policijai.

Policijos komisariate sulaikytieji pradėjo skųstis, jog blogai jaučiasi. Iš tikrųjų moteris ir vyras atrodė nekaip. Telšiškė buvo susitvarsčiusi ranką, bėgo kraujas, o jos draugas dejavo, kad skauda ištinusią ranką. Policijos pareigūnai iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

Dėl sužalojimų pora niekam pretenzijų neturėjo, tikino patys kažkur nuvirtę. Jie nuvežti į Regioninės Telšių ligoninės Priėmimo skyrių, ten teko susiūti žaizdą ir pan. Suteikus pirmąją pagalbą, iš ligoninės vagišiai iškulniavo namo. Jiems pareikšti įtarimai dėl vagystės.

Beje, pas įtariamuosius prekių nerasta. Manoma, kad porelė sugebėjo skubiai realizuoti grobį: kai ką suvalgė, kai ką išgėrė, o kai ką pardavė.

Dėl vagystės atliekamas ikiteisminis tyrimas. Daug kartų teista, neseniai iš įkalinimo vietos grįžusi telšiškė vėl gali sėsti už grotų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.