Iš bagažinės iššokęs smurtautojas sužalojo du pareigūnus

Pirmadienį Kauno pareigūnų laukė nemaloni staigmena. Į komisariato kiemą atvažiavusio automobilio bagažinėje slėpėsi smurtautojas, kuris iššoko ir peiliu sužalojo du pareigūnus. 

Policijos komisariato kieme vyras iššoko iš automobilio bagažinės ir peiliu sužalojo du pareigūnus.<br>V.Steponėno asociatyvi nuotr.
Policijos komisariato kieme vyras iššoko iš automobilio bagažinės ir peiliu sužalojo du pareigūnus.<br>V.Steponėno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 4:36 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 9:36 AM

Sekmadienį apie 14 val. 50 min. Kaune, Pramonės prospekte, namuose, kilus konfliktui, vyras, gimęs 1986 metais, smurtavo prieš sutuoktinę, gimusią 1993 metais ir mažametę dukrą, gimusią 2016 etais), taip sukeldamas joms fizinį skausmą.

Įtariamasis nesulaikytas.

Pirmadienį apie 9 val. pas moterį atėjusi kaimynė pranešė, kad kažkoks vyras įlipo į jos automobilio „VW Passat“ bagažinę. Abi moterys nusprendė vyrą, esantį automobilio bagažinėje, pačios nuvežti į policijos komisariatą.

Tą pačią dieną apie 9 val. 25 min. Panemunės policijos komisariato kieme, moteriai kartu su Veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju ir vyresniuoju tyrėju priėjus prie automobilio bagažinės ir ją atidarius, joje buvęs smurtautojas, rankoje laikydamas peilį, iššoko ir puolė vytis sutuoktinę.

Sulaikant pasipriešino policijos pareigūnams ir rankoje laikytu peiliu juos sužalojo.

Pareigūnai D. B., gimęs 1977 metais, ir V. S., gimęs 1974 metais, dėl durtinių-pjautinių žaizdų rankose, suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Anksčiau ne kartą už įvairias nusikalstamas veikas teistas kaunietis, gimęs 1986 metais, iškart buvo sulaikytas. Alkoholio matuokliu vyrui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,2 prom. 

 

Kauno apskr. VPK atliekamas ikiteisminis dėl skausmo sukėlimo artimajam, grasinimo nužudyti ar kitaip sunaikinti bei pasipriešinimo pareigūnui. 

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai. Už tai gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.