Įkliuvo dar viena moteris, į pataisos namus bandžiusi nugabenti narkotikų

Antradienį Kybartų pataisos namų Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai kartu su Pasimatymų ir pašto bei perduodamų siuntinių bei smulkiųjų paketų su spauda biuro pareigūnėmis  sulaikė į ilgalaikį pasimatymą pas savo sutuoktinį atvykusią J. Z., (gimusi 1977 m.), kuri savo kūno ertmėje slėpė narkotikų. 

Įkliuvo dar viena moteris, į pataisos namus bandžiusi nugabenti narkotikų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Įkliuvo dar viena moteris, į pataisos namus bandžiusi nugabenti narkotikų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 4:21 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 4:25 PM

Kaip praneša Kalėjimų departamentas, patikrinimo metu paklausta, ar neturi paslėpusi nuteistiesiems draudžiamų turėti daiktų, moteris  prisipažino ir pareigūnėms atidavė 1 mažą ir 3 didelius paketus, kurių bendra masė su įpakavimu - 260 gramų.

Moteris teigė, jog narkotikus atnešti prašė Kybartų pataisos namuose kalintis  sutuoktinis.

J. Z. ir paketai su, kaip įtariama, narkotinėmis-psichotropinėmis  medžiagomis perduoti Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnams, kurie pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Už bandymą nuteistiesiems perduoti narkotines medžiagas J. Z. gresia baudžiamoji atsakomybė.

Tai jau antras kartas per savaitę, kai sulaikoma moteris, tokiu būdu bandanti į įstaigą įnešti narkotikų. Rugsėjo 29 d. Vilniaus pataisos namuose buvo sulaikyta R. M.-G. (gimusi 1964 m.), kuri taip pat aiškino, jog narkotikų paprašė čia bausmę atliekantis sutuoktinis.

Pastaruoju metu matoma tendencija, kad moterys vis dažniau nesibaimina gresiančios baudžiamosios atsakomybės ar galimų padarinių sveikatai ir ryžtasi tokiam nusikaltimui. Kalėjimų departamentas įspėja, kad visais atvejais informacija perduodama policijai, o už narkotikų platinimą gresia laisvės atėmimas iki 15 metų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.