Ieškojo per naktį: Trakų r. nuo policijos paspruko antrankiais surakinta moteris

Dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikyta ir antrankiais surakinta moteris sugebėjo pabėgti iš policijos automobilio. Nors moters buvo ieškoma visą naktį, įvykis policijos suvestinėse nutylėtas.

Dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikyta ir antrankiais surakinta moteris sugebėjo pabėgti iš policijos automobilio.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikyta ir antrankiais surakinta moteris sugebėjo pabėgti iš policijos automobilio.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2017, 9:46 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 10:18 AM

Kaip ketvirtadienį skelbia Policijos departamentas, trečiadienį apie 20 val. 35 min. Trakų r., Aluonos kaime, name, kilus konfliktui, moteris (gimusi 1962 m.) peiliu sužalojo sugyventinį (gim. 1975 m.), kuris dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į ligoninę. Įtariamoji uždaryta į areštinę. 

Daugiau jokių detalių apie šį įvykį nepateikiama. Tačiau aiškėja, jog kai kas esminio šioje istorijoje nutylėta - moters pareigūnams teko ieško visą naktį, nes ji surakinta antrankiais sugebėjo pabėgti iš policijos automobilio.

Garbės šis faktas policijai nedaro, tačiau jį nuslėpti nuo visuomenės - irgi negražu.

Pirminiais duomenimis, atvykus pareigūnams moteris buvo surakinta antrankiais ir pasodinta į tarnybinį automobilį. Moters rankos antrankiais buvo surakintos iš priekio. Matyt, tai ir padėjo jai atsidaryti tarnybinio automobilio dureles ir pasipustyti padus.

Moteris spruko į mišką. Kai ją sulaikę policininkai pastebėjo pabėgimą, moters ir pėdsakai jau buvo ataušę.

Bėglės pareigūnai nesėkmingai ieškojo visą naktį ir tik paryčiais ją pavyko sulaikyti. Apie 6 val. ryto ji jau buvo atvežta į policijos komisariatą.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.