Mažeikiuose – girto žemaičio šėlsmas

Ketvirtadienio vakarą Mažeikių pareigūnams teko paprakaituoti, kol sutramdė girtą 41 metų vyriškį. Įniršęs žemaitis suniokojo policininkų mašiną, užvožė ir tramdyti bandančiam policijos pareigūnui.

Agresyvų žemaitį pavyko sutramdyti uždėjus antrankius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Agresyvų žemaitį pavyko sutramdyti uždėjus antrankius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2017, 9:12 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 10:03 AM

Pareigūnų pagalbos apie 18 val. ėmė šauktis vyriškis. Paskambinęs telefonu jis ėmė guostis, kad bute M.K.Čiurlionio gatvėje vyksta muštynės, – neva pažįstamas muša jo patėvį.

Atskubėjus patrulių ekipažui, aistros jau buvo aprimusios. Nukentėjusiuoju prisistatęs girtas vyras (girtumas – per 2 prom.) pasiguodė, kad jį mušė. Akivaizdžių sužalojimų nebuvo, todėl jis nutarė pretenzijų nereikšti. Jam pasiūlyta į policiją kreiptis, kai išsiblaivys.

Nukentėjusysis su skriaudiku nėra susiję giminystės ryšiais, todėl nutarta nepradėti tyrimo dėl smurto artimoje aplinkoje. Istorijos tęsinį išprovokavo agresyvusis žemaitis, kuris puolė policininkus kumščiais, įžeidinėjo necenzūrinių žodžių tiradomis.

Pareigūnai sučiupo mažeikiškį, bet šis spėjo suduoti vienam policininkui į kaklą. Sulaikytasis nenurimo ir įsodintas į tarnybinį automobilį „Škoda Yeti“ – išdaužė mašinos langą.

Chuliganui nustatytas vidutinis girtumas, vyras uždarytas į areštinę. Jam teks stoti prieš teismą dėl pasipriešinimo pareigūnams, atlyginti žalą už nuniokotą mašiną.  

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.