Girtam traktorininkui nepasisekė dukart

Girtam traktorininkui nepasisekė dukart – iš pradžių jis užklimpo laukuose Jurbarko rajone, o vėliau pateko į rankas jam padėti atskubėjusiems pasieniečiams, apylinkes stebėjusiems per sienos kontrolės sistemą. Be to, vyras neturėjo teisė vairuoti traktorių, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

 Girtam traktorininkui nepasisekė dukart.<br> V.Sciavinsko asociatyvi nuotr.
 Girtam traktorininkui nepasisekė dukart.<br> V.Sciavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2017, 5:04 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 5:08 PM

Vėlų šeštadienio vakarą VSAT Pagėgių rinktinės Viešvilės užkardos pareigūnai, naudodamiesi technine vaizdo stebėjimo sistema, užfiksavo užklimpusį traktorių. Ši vieta prie pat sienos su Rusija, Jurbarko rajono Kalvelių kaime.

Pasieniečiai nusprendė pagelbėti įklimpusiam ir, atrodė, nežinančiam ką daryti traktorininkui. 

Viešvilės užkardos pareigūnai nuvyko į įvykio vietą ir rado laukuose smarkiai įklimpusį traktorių „JUMZ“. Čia pat buvo ir traktorininkas, 30-metis vietinis gyventojas.  

Jis išraiškingai ir emocionaliai pasieniečiams papasakojo, kaip vairavo traktorių, kaip užklimpo ir kaip pateko į šią situaciją.

Pasakojimo beklausiusiems VSAT pareigūnams kilo įtarimų, kad vairuotojas turės problemų ne tik dėl užklimpusios transporto priemonės, bet ir dėl savo būsenos.

Pasieniečiai į įvykio vietą iškvietė Jurbarko policijos pareigūnus, kuriems perdavė neblaivų vairuotoją – jam nustatytas  1,48 promilės girtumas.

Dėl transporto priemonių vairavimo neturint teisės ir dėl transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų pažeidimų  policijos pareigūnai pradėjo administracinę teiseną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.