Seksas įklampino ir motiną, ir mažametę dukterį

Neseniai 24-ąjį gimtadienį atšventęs kuršėniškis Karolis Švelnys manė, kad lytiškai santykiauti su trylikamete pakanka abipusio noro. Tačiau teismas jį pripažino kaltu dėl mažametės žaginimo.

V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2017, 2:30 PM

Tiesa, uždaruose posėdžiuose bylą nagrinėjęs teismas nusprendė skirti švelnesnę bausmę nei numato įstatymas. Tad K.Švelnys atsipirko 2 metų laisvės apribojimo bausme.

Anksčiau dėl pasikėsinimo vogti, svetimo turto sugadinimo ir viešosios tvarkos pažeidimo tris kartus teistas kuršėniškis neneigė, kad turėjo nederamų santykių su kitame Lietuvos mieste gyvenančia mažamete.

Jaunas vyras dievagojosi manęs, kad lytiškai santykiauti galima ir su trylikamete, jei tik ši neprieštarauja.

Pora susitikinėjo metus

Iš daugiavaikės šeimos kilusi mergaitė ir kuršėniškis susitikinėti ėmė prieš pustrečių metų – nuo 2015 m. vasaros.

Per ikiteisminį tyrimą buvo išsiaiškinta, kad nederami santykiai truko metus. Pora per mėnesį susitikdavo po 4-5 kartus. Pasimatymai vyko net mažametės namuose, o jos motina tame nematė nieko blogo.

Santykiai nutrūko, kai paauglė susirado kitą draugą. Bet tai neišgelbėjo nuo nemalonumų – sužinoję apie nederamus santykius, pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Nuteisė ir mergaitės motiną

Beje, nuosprendį dėl nederamų lytinių santykių šiemet išgirdo ir mažametės motina. Aštuonių vaikų motina buvo pripažinta kalta dėl tvirkinimo, nes užsiiminėjo seksu kambaryje be durų, tad tai matė ir mažamečiai.

35 metų moterį teismas šių metų rugpjūtį pripažino kalta ir skyrė keturių mėnesių laisvės apribojimo bausmę.

Moters sugyventiniui teismas buvo dar griežtesnis – jis buvo nubaustas 90 parų arešto. Tiesa, 3 mėnesiams į areštinę jis buvo pasiųstas ir dėl to, kad dar nebuvo atlikęs bausmės už kitą padarytą nusikaltimą.

Šiurpino vaikus orgijomis

Apie namuose nevaržomai siaučiančią porą teisėsaugininkai sužinojo, kai ėmė skųstis šeimininkės vaikai.

Mažamečiai pasiguodė giminaičiams, kad ne tik girdi, bet ir mato, ką kambaryje be durų išdarinėja motina ir jos sugyventinis. Jis apie nederamą elgesį pranešė vaikų teisių gynėjams.

Per ikiteisminį tyrimą išsiaiškinta, kad vaikai tapo bent penkių orgijų liudininkais.

Tiek šeimininkė, tiek jos sugyventinis kaltę pripažino. Jie teisinosi manę, kad vaikai jau miega, todėl ir nevaržė savo emocijų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.